Професионални услуги за унищожаване на мравки от специалисти с дългогодишен опит!

Мравките са често срещан домашен вредител. Те създават опасни условия във и около дома ви, които често водят до нарушаване на структурната цялост на жилището ви. Освен това нашествието на мравки може да доведе до потенциални здравословни проблеми, защото те се хранят чрез остатъци от вашата храна. Тези малки вредители водят след себе си и по-големи такива, като хлебарки.

Дори да не са в, а до вашия дом, мравките могат да изминат голямо разстояние от мравуняка в търсене на храна. Те са активни както през деня, така и през нощта. В повечето случаи срещате мравките сутрин, когато се връщат от нощната си обиколка. Ако имате проблем с нашествието на тези многобройни насекоми, е важно да действате незабавно, за да спрете разпространението, преди да излезе извън контрол. Колкото по-рано започнете, толкова по-добре!

Саниста ВИП предлага услуги за ефективно унищожаване на мравки. Ние сме лицензирана фирма, разполагаща с обучени професионалисти, с дългогодишен опит в борбата против мравките. Отделяме време, за да инспектираме внимателно дома или бизнеса ви за наличие на мравуняци. Ние идентифицираме проблемните области и ги третираме с цел унищожаване на мравките. А резултатите? Те са дълготрайни.

Ефективни методи и средства против мравки

Специалистите от Саниста ВИП ще обсъдят с вас някои от често срещаните условия за появата на мравки във вашия дом или бизнес. Информирайки ви за тези проблеми, ние ще предприемем нужните действия против мравките. Включвайки цялостен системен подход, нашите служители прилагат различни техники за пълно премахване на нашествениците. Такива методи включват: поставяне на примамки, изрязване и залагане на капани.

Ние, от Саниста ВИП, поставяме течни или гранулирани примамки в и около местата, където се намират мравките. Слагаме ги директно върху или близо до мравуняка или ги разпръскваме около входните точки на вашия дом или бизнес.

Методът на изрязване, който прилагаме за унищожаване на мравки, се използва за премахване на цял мравуняк от една област и се транспортира в затворена, ограничена среда, където колонията не може да оцелее.

Саниста ВИП използва и проактивни мерки за унищожаване на мравки, чрез поставяне на капани в зони с потенциална дейност на вредителя. По този начин се осигурява храна, която ги привлича, правейки ги уязвими към химическо изтребване чрез спрейове или примамки.

За да ви предоставим най-добрите услуги за унищожаване на мравки, нашите професионалисти се нуждаят от пълен достъп до всяко кътче от вашия дом или бизнес. Ако това не е възможно, ще планираме с вас време, в което помещенията да бъдат свободни и достъпни.

Унищожаването на мравки не може да бъде ефективно и не могат да се прилагат течни примамки, където има домашни любимци или деца (на възраст под 10 години), затова се уверете, че те са извън къщи, преди да пристигнем и да започнем работа.
Оценяваме вашето разбиране и сътрудничество. Ще направим всичко възможно да запазим дискретност.

Защо Саниста ВИП е правилният избор?

Доверете се на специалиста за унищожаване на мравки, защото:

 • Имаме над 20-годишна практика в извършването на специализирани ДДД услуги.
 • Ние използваме препарати за професионална дезинсекция, одобрени от Министерство на здравеопазването.
 • В SanistaVIP работят специалисти, които притежават всички необходими сертификати от РЗИ и са преминали обучителните програми на МЗ.
 • Предлагаме услуги за унищожаване на мравки на изгодна цена, която се формира спрямо степента и мащабите на проблема.
 • Извършваме както еднократни услуги, така и абонаментно ДДД обслужване.

Какви са вредите, които мравките могат да причинят

 • Мравките са многобройни и влизат навсякъде – в боклука, в гаража и общите части на домовете ни. Те пълзят по плотовете и храната. Мравките се опасни, но не по начина, по който си мислите.
 • Когато мравките отглеждат популации в близост до дома ви или още по-лошо – вътре в него, те могат да отделят неприятна миризма, когато са смачкани или заплашени.
 • Освен това са преносител на много вредни бактерии, свързани с разпространението на ешерихия коли, стрептококи, салмонела, стафилококи и други бактериални организми.
 • Повечето видове мравки няма да причинят щети на дома ви. Те представляват по-скоро неприятност или риск за здравето, отколкото заплаха за жилището. Това обаче не е така, когато става въпрос за дърводелски мравки.
 • Този вид създават гнездата си в дървесината и ако намерят дърво във вашия дом, подходящо за техните нужди, няма да се поколебаят да се възползват от него. Дърводелските мравки не знаят какво е капитал и ще разрушат всички мебели и дървени конструкции във вашия имот и ще го направят без да се замислят.Потърсете професионална помощ за унищожаване на мравки от Саниста ВИП преди да е станало прекалено късно.
унищожаване на мравки

Познати са около 14 000 вида мравки, а в България се срещат около 108 вида

унищожаване на мравки

Мравките живеят в добре организирани групи на касти – работници, майки и мъжки

унищожаване на мравки

Мравките са слепи. Смята се, че те комуникират помежду си чрез електромагнитни вълни.

мравка на бял фон отблизо

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the Star.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги