Професионални обработки на дворове и тревни площи

Обработки на дворове тревни площи

Външните площи, независимо в каква форма са те, са неизменна част от живота на всеки един от нас. Дворове, жилищни комплекси, паркове, детски градини, училища и др. са само част от външните площи, които неусетно са се превърнали в част от живота ни.

Преди да разкрием какво се случва там и как да се справим с него е важно всеки отговорен за своето и за здравето на близките си човек да знае, че отговорност за външните площи има всеки един от нас! Не е оправдание, а безотговорност да се заблуждаваме, че някой конкретен отговаря за парка между жилищните сгради, че някой е длъжен да следи за липса на паразити и насекоми по детските площадки и че някой е задължен да се грижи за всички други пространства. За съжаление болестите, които се предават чрез ухапване от кърлеж не са малко, а по-големият проблем е, че са изключително опасни.

Отговорността има всеки един от нас, който използва външни площи! В тази връзка, ако Вие като родител или обикновен гражданин забелязвате нашествие на насекоми по някое от споделените външни площи е важно да вземете мерки! Вие сте отговорни да не „лепнете“ някое насекомо върху себе си и близките си, както и да не пренесете насекомо, което да се размножи и развие в дома Ви, в офиса Ви и като цяло да се намеси в личното Ви пространство.

Саниста ВИП – професионална обработки на дворове и тревни площи

В случай че сте потърпевш и забелязвате насекоми и вредители по външни площи не се колебайте да потърсите специалистите на Саниста ВИП! Ние знаем как да се справим и да обработим площите против кърлежи, бълхи и/или комари и др., за да сте спокойни както Вие, така и всички други, които споделят същите външни площи.

Важно е да се има предвид че Вие сами е непосилно да се справите с неприятните насекомите. Във външна среда определени видове насекоми са „в свои води“ и навлизането в техния живот Ви прави безсилни. Изготвянето на специална схема за справяне с различните видове насекоми, носещи рискове за Вас и близките Ви по външните части е процес, който изисква познания и специализирана намеса.

Какво правим за нашите клиенти ние от Саниста ВИП при обработки на дворове и тревни площи:

 • извършваме обстоен оглед и категоризираме от кои видове са насекомите, с които трябва да се справим, без значение квадратурата.
 • изготвяме схема за справяне с вида/видовете насекоми.
 • осигуряваме необходимото качество с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност.
 • даваме необходимата гаранция за извършените процедури.

 

Обработки на дворове и тревни площи

Абонамент – възможност, която предлагаме от  Саниста ВИП

Не е важно вредителите, които са се натрапили в живота Ви да бъдат просто унищожени.  Трябва да бъде трайно премахната възможността от повторната им поява. Без значение дали става въпрос за защита на дома Ви, офиса Ви или външните площи призоваваме да бъдете отговорни. Така ще бъдете спокойни относно бъдещата поява на насекоми и ще спестите средства и ще си гарантирате грижа здраве както за Вас, така и за Вашите близки. Затова ние Ви предлагаме да сключите абонамент с нас.

Какво осигурява абонамента за обработките на дворове и тревни площи?

 • Успешна борба с вредителите, която изисква много добри познания в областта – периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.
 • Избор на технологично подходяща обработката, която зависи от диагностиката на обекта – съществуват инсектициди с различно приложение в зависимост от начина и продължителност на действие или мястото за приложение – течни препарати, пасти, гелове, репеленти и др.
 • Провеждане на професионална деизнескция, дезакаризация и/или дератизация  – определя се индивидуално провеждането на ДДД меропиятието в зависимост от конкретните особености на обекта.
 • Осигуряване на регулярни обработки на дворове и тревни площи  – нашите екипи ще имат ангажимента и отговорността да следят и да се свържат с Вас относно провеждането на всяка необходима следваща обработка. Те ще изготвят при необходимост график, съобразен с Вашите възможности и нужди.

 

Поискайте оферта или ни позвънете на тел. 0888 61 47 46!

[/vc_column][/vc_row]

  Please prove you are human by selecting the cup.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги