ДДД абонаменти за Вашия бизнес

 

Ние от Саниста Вип ще Ви предложим ДДД абонамент за Вашия бизнес –  едно професионално обслужване в областта на Дезинсекцията, Дезинфекцията и Дератизацията чрез сключване на ДДД абонамент, съобразено с Вашите нужди и изисквания, отговарящо на Всички законови изисквания, на които трябва да отговаря Вашият бизнес. Затова ни се доверете и сключете ДДД абонамент за Вашия бизнес.

Технологията и времето на ДДД обработките ще бъдат съобразени с индивидуалните особености на Вашия бизнес.

Цената на ДДД абонамента, която ще Ви предложим ще бъде обсъдена с Вас след оглед и анализ на спецификата на обекта и на нуждите, които имате.

 

Осигурете си спокойствие чрез нашите ДДД абонаменти за Вашия бизнес!

 

Провеждането на професионална дезинсекция осигурява изчистването на обекта от инсекти и предотвратява новото им заселване. От основно значение е познаването на биологията на видовете, срещу които се провежда дезинсекцията и различните препарати за борба с тях. Важно е да се определи типът на обекта, който ще се обезпаразитява. Да се направи преценка за вида и степента на заразеност, за да се определи технологията на обработката.

 

Какаво е важно за нас:

 • Успешната борба с някого изисква много добре да го познаваш – периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.
 • Технологията и препаратите за обработката зависят от диагностиката на обекта – съществуват биоциди с различно приложение в зависимост от начина и продължителност на действие или мястото за приложение – течни препарати, пасти, гелове, репеленти и др.
 • И не на последно място – постоянен контрол върху качеството на обработките

 

Провеждането на професионална дератизация – унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.). Вредата от плъховете и мишките е много голяма както в епидемично отношение, така и за икономиката. Във фермата, склада, производствените помещения, търговските обекти, офис сгради и т. н. гризачите нанасят огромни загуби, като повреждат продукцията.

 

Съществуващата нормативна уредба задължава търговците и производителите в обектите си да имат задължителни ДДД мероприятия  в зависимост от спецификата на тяхната дейност. Това е свързано с ограничаване на разпространението на болести, които могат ба дъбат пренасяни от различните вредители. Намаляват се и загубите в селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост. РЗИ  и БАБХ следят за стриктното изпълнение на изискванията и ефективността на провежданите ДДД мероприятия.

За провеждането на ефективна дезинсекция и дератизация е важно след изчистване на обекта да се провеждат периодични поддържащи обработки. Сигурно е, че ако не се провежда профилактика, насекомите и/или гризачите отново ще се заселят. Те се пренасят със стока в магазините и ресторантите, с багаж, с дамска чанта. Преминават по канализацията, по улиците и тротоарите между съседни сгради и по фасадите им. Тези “гадинки” минават през всякакви отвори, за да търсят нови територии, храна и т.н.

Ние разполагаме с необходимите знания и опит за да извършим качествена дезинсекция, дезинфекция и дератизация. Така ще Ви осигурим спокойствие и сигурност, ако потърсите нашите услуги!

 

Поискайте оферта за ДДД абонамент за Вашия бизнес или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the star.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги