оса на бял фон отблизо

Прогонете осите веднъж завинаги с помощта на експерти в областта!

Осите са много често срещан и опасен за Вашето здраве вредител. Въпреки че съществуват над 1000 вида оси, добре е да можете да ги различавате от пчелите. Те са сходни на външен вид, но пчелите не са вредители, не жилят без причина и умират веднага след като нападнат, докато жилото е най-опасният инструмент на осата. Тя е много агресивно и хищно насекомо – може да напада безброй пъти. Ужилването крие голям риск, особено за хора с алергия. При ненавременна реакция е възможно да предизвика дори анафилактичен шок!

Унищожаването на оси е широко разпространена практика, която се извършва чрез пръскане със специални препарати. Те убиват насекомите веднага, щом се докоснат до тях. И тъй като осите могат да загнездят навсякъде – в къщи, апартаменти, големи складови помещения, басейни, тераси, лятна кухня или под покрива, прогонването им е наложително, за да се предпазите от нежелани ужилвания. Те могат да бъдат много агресивни и опасни за обитателите на тези жилищни зони.

Въпреки че не са преносители на зарази, осите никога не нападат сами, а се събират на куп. Премахването им е труден и опасен процес, който ако не се извърши навреме, пряко може да застраши здравето на хората в засегнатия терен. Така че ако на труднодостъпно място забележите гнездо, построено от изглеждаща като хартиена каша дървесина, пазете се и се обадете на професионалисти, каквито ние, от Саниста ВИП, сме! Ние ще възстановим спокойствието и безопасността на Вашия дом!

Осите и тяхното гнездо от хартиена каша - Саниста ВИП

Ефикасно и успешно унищожаване на оси

Унищожаването на оси е процедура, която можем да извършим на всякакъв терен – и на открито, и на закрито. Услугите, които предлагаме, са достъпни и за частни, и за бизнес клиенти. Възможно е да се възползвате еднократно от тях или да станете част от абонаментната ни програма. Извършваме напълно безплатен оглед на засегнатото място, за да преценим каква е ситуацията и да можем да вземем най-доброто решение спрямо популацията на насекомите и достъпността на терена. Обикновено еднократно третиране е достатъчно за прогонване на оси от жилищните площи, но нашият екип ще прецени това на място.

Препаратите, които използваме, са одобрени от Министерството на здравеопазването и са разработки на водещите в света производители на биоциди. Нашият екип ще ви даде разяснения и как да се предпазите от последващо нашествие. Обикновено една процедура е достатъчна за унищожаване на осите!

Гнездо на оси под формата на пита - Саниста ВИП

Защо Саниста ВИП е най-добрият избор за унищожаване на оси и защитата на Вашия дом

Мисията на нашата фирма  е да защити от насекоми и други вредители Вас и Вашия дом и да възвърне неговото спокойствие. За нас е важно напълно да удовлетворим нуждите и очакванията, които имате. Избирайки нас за унищожаването на оси, вие залагате на:

 • Водеща фирма в областта на дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията с над 20-годишен опит в сферата;
 • Опитен, обучен и сертифициран екип, преминал специални обучения от РЗИ;
 • Безкомпромисно и висококачествено обслужване;
 • Индивидуален подход и персонално обслужване;
 • Професионална обработка на всякакви площи и терени с безплатен предварителен оглед за оценка на състоянието;
 • Постоянно усъвършенстване на използваните методи, услуги и препарати в крак с развитието на сферата и на конкурентни цени.

За да се избавите окончателно от напастта на упорити насекоми като осите, доверете се на професионално и висококачествено обслужване в областта на дезинсекцията, каквото ние, от Саниста ВИП, предлагаме!

Унищожаване на оси -защо е важно и вреди, които могат да нанесат

Въпреки че осите са полезни за природата, тъй като унищожават други вредители по посевите и помагат за опрашването на растенията, те не са безобидни за хората. Основната опасност, която крие наличието на осарник във или в близост до жилището, е рискът от ужилване. Осите са хищни насекоми, които са много агресивни и винаги готови да нападнат. Те могат да продупчат кожата ви множество пъти и въпреки че ужилването е болезнено и не е отровно, то може да бъде особено опасно за хора с алергии, а ненавременната реакция да доведе до анафилактичен шок! Често осите нападат и домашните любимци, понеже се загнездват в техните колиби, къщички или дупки в земята.

Друга причина да прибегнете до професионално прогонване на оси от дома е рискът от пожар, ако решите да запалите осарника. Не го правете в никакъв случай, тъй като то е изградено от преработена дървесина, което прави огромен риска от запалване на цялата постройка! Не се опитвайте и да го премахнете сами, защото в гнездо с големината на топка, броят на осите, намиращи се вътре, може да надвишава 5000!

Унищожаване на оси   Унищожаване на оси   Унищожаване на оси    Унищожаване на оси

Гнездо на оси и царица майка

Унищожаването на оси предлага безкомпромисна защита от тях, тъй като те умират бързо след досег до специализираните за целта препарати. Това предпазва собствеността Ви и Вас самите от опасните насекоми. Осите стават особено агресивни, ако чувстват, че гнездото им е застрашено. Затова се доверете на експертно обслужване при отстраняването на осарника, каквото ние, от Саниста ВИП, предлагаме!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the car.

  </span


  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги