оса на бял фон отблизо

Прогонете осите веднъж завинаги с помощта на експерти в областта!

Осите са много често срещан и опасен за Вашето здраве вредител. Въпреки че съществуват над 1000 вида оси, добре е да можете да ги различавате от пчелите. Те са сходни на външен вид, но пчелите не са вредители, не жилят без причина и умират веднага след като нападнат, докато жилото е най-опасният инструмент на осата. Тя е много агресивно и хищно насекомо – може да напада безброй пъти, а ужилването крие голям риск, особено за хора с алергия. При ненавременна реакция е възможно да предизвика дори анафилактичен шок!

Унищожаването на оси е широко разпространена практика, която се извършва чрез пръскане със специални препарати. Те убиват насекомите веднага, щом се докоснат до тях. И тъй като осите могат да загнездят навсякъде – в къщи, апартаменти, големи складови помещения, басейни, тераси, лятна кухня или под покрива, прогонването им е наложително, за да се предпазите от нежелани ужилвания. Те могат да бъдат много агресивни и опасни за обитателите на тези жилищни зони.

Въпреки че не са преносители на зарази, осите никога не нападат сами, а се събират на куп. Премахването им е труден и опасен процес, който ако не се извърши навреме, пряко може да застраши здравето на хората в засегнатия терен. Така че ако на труднодостъпно място забележите гнездо, построено от изглеждаща като хартиена каша дървесина, пазете се и се обадете на професионалисти, каквито ние, от Саниста ВИП, сме! Ние ще възстановим спокойствието и безопасността на Вашия дом!

Осите и тяхното гнездо от хартиена каша - Саниста ВИП

Ефикасно и успешно унищожаване на оси

Унищожаването на оси е процедура, която можем да извършим на всякакъв терен – и на открито, и на закрито. Услугите, които предлагаме, са достъпни и за частни, и за бизнес клиенти. Възможно е да се възползвате еднократно от тях или да станете част от абонаментната ни програма. Извършваме напълно безплатен оглед на засегнатото място, за да преценим каква е ситуацията и да можем да вземем най-доброто решение спрямо популацията на насекомите и достъпността на терена. Обикновено еднократно третиране е достатъчно за прогонване на оси от жилищните площи, но нашият екип ще прецени това на място.

Препаратите, които използваме, са одобрени от Министерството на здравеопазването и са разработки на водещите в света производители на биоциди. Нашият екип ще ви даде разяснения и как да се предпазите от последващо нашествие. Обикновено една процедура е достатъчна за унищожаване на осите!

Гнездо на оси под формата на пита - Саниста ВИП

Защо Саниста ВИП е най-добрият избор за унищожаване на оси и защитата на Вашия дом

Мисията на нашата фирма  е да защити от насекоми и други вредители Вас и Вашия дом и да възвърне неговото спокойствие. За нас е важно напълно да удовлетворим нуждите и очакванията, които имате. Избирайки нас за унищожаването на оси, вие залагате на:

 • Водеща фирма в областта на дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията с над 20-годишен опит в сферата;
 • Опитен, обучен и сертифициран екип, преминал специални обучения от РЗИ;
 • Безкомпромисно и висококачествено обслужване;
 • Индивидуален подход и персонално обслужване;
 • Професионална обработка на всякакви площи и терени с безплатен предварителен оглед за оценка на състоянието;
 • Постоянно усъвършенстване на използваните методи, услуги и препарати в крак с развитието на сферата и на конкурентни цени.

За да се избавите окончателно от напастта на упорити насекоми като осите, доверете се на професионално и висококачествено обслужване в областта на дезинсекцията, каквото ние, от Саниста ВИП, предлагаме!

Унищожаване на оси -защо е важно и вреди, които могат да нанесат

Въпреки че осите са полезни за природата, тъй като унищожават други вредители по посевите и помагат за опрашването на растенията, те не са безобидни за хората. Основната опасност, която крие наличието на осарник във или в близост до жилището, е рискът от ужилване. Осите са хищни насекоми, които са много агресивни и винаги готови да нападнат. Те могат да продупчат кожата ви множество пъти и въпреки че ужилването е болезнено и не е отровно, то може да бъде особено опасно за хора с алергии, а ненавременната реакция да доведе до анафилактичен шок! Често осите нападат и домашните любимци, понеже се загнездват в техните колиби, къщички или дупки в земята.

Друга причина да прибегнете до професионално прогонване на оси от дома е рискът от пожар, ако решите да запалите осарника. Не го правете в никакъв случай, тъй като то е изградено от преработена дървесина, което прави огромен риска от запалване на цялата постройка! Не се опитвайте и да го премахнете сами, защото в гнездо с големината на топка, броят на осите, намиращи се вътре, може да надвишава 5000!

  Гнездо оси   Разрушено гнездо на оси    Гнездо на оси

Гнездо на оси и царица майка

Унищожаването на оси предлага безкомпромисна защита от тях, тъй като те умират бързо след досег до специализираните за целта препарати. Това предпазва собствеността Ви и Вас самите от опасните насекоми. Осите стават особено агресивни, ако чувстват, че гнездото им е застрашено. Затова се доверете на експертно обслужване при отстраняването на осарника, каквото ние, от Саниста ВИП, предлагаме!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Моля кликнете с мишката върху Къща.


  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги