Унищожаване на мухи

Отървете се от мухите по ефективен начин, доверявайки се на професионалисти в областта на дезинсекцията!

Домашните мухи са едни от най-често срещаните насекоми около нас – те са там, където сме и ние. Размножават се доста бързо и са лесно приспособими към всякаква среда, включително и в нашите домове. Една женска снася около 500 яйца в своя живот. За 10 дни ларвите се превръщат в напълно зрял индивид, готов за размножаване. Мухите снасят своите яйца върху храната си, както и върху предмети от човешкия бит.

Домашните мухи са устойчиви на голяма част от препаратите и спрейовете, предназначени за борба с насекоми в магазинната мрежа. Тази висока репродуктивна способност, съчетана с устойчивостта им на инсектициди, ги прави едни от най-упоритите и трудни за прогонване насекоми от вкъщи. Затова е важно да потърсите професионална помощ за унищожаване на мухи.

Ефикасно пръскане и унищожаване на мухи

Най-важната ни цел при унищожаване на мухите е да предотвратим тяхното непрекъснато развъждане в дома Ви. За да направим това, ние, от Саниста Вип, предоставяме безплатен оглед на засегнатото място, което трябва да се обработи срещу летящите насекоми. На основата на този оглед нашите специалисти преценяват колко сериозна е инвазията. Спрямо конкретния вид избираме най-точните препарати за унищожаване при обработка на площите.

Извършваме унищожаване на мухи както във вътрешни пространства, така и на открити площи. Използваните от нас инсектициди и репеленти са напълно безопасни за вас, за вашите деца и домашни любимци.

Изготвяме индивидуални ценови предложения за унищожаване на мухи, както и абонаментни пакети за частни домове, за държавни институции или за бизнеси. Цената за дезинсекцията зависи от степента на заразеност, площта, която трябва да се обработи, и точния метод на работа. Резултатът, който получавате доверявайки ни се, e трайно премахване и унищожаване на мухите.

Защо Саниста Вип е най-добрият вариант за професионално унищожаване на мухи?

Ние сме пионер в сферата на ДДД услугите. Освен че притежаваме всички необходими лицензи и разрешителни за извършване на ДДД услуги, имаме индивидуално решение за проблемите на нашите клиенти. Винаги подхождаме с нужния професионализъм и разбиране към всеки казус.

Избирайки нас, Вие получавате:

 • Професионалист в сферата на дезинсекцията с повече от 24 години опит. Ние извършваме ефикасно унищожаването на мухи, които могат да влошат качеството Ви на живот.
 • Екип, съставен от специалисти, които са компетентни да извършат професионален оглед и да диагностицират състоянието на всяко едно място.
 • Служители, преминали успешно през обучителната програма на Регионална здравна инспекция (РЗИ).
 • Унищожаване на мухи със специални препарати, които притежават сертификат от Министерството на здравеопазването.

Потърсете ни още днес, за да се отървете от мухите ефикасно!

Какви вреди могат да нанесат мухите на нашия дом и здраве?

Въпреки че изглеждат безобидни, мухите са преносители на доста опасни болести, като гангрена, различни видове отравяния, туберкулоза, чума, дизентерия, антракс и др. Това е така, защото обичайните места, които обичат да посещават, за да се хранят и размножават, са доста мръсни и могат да бъдат огнища на зарази. Такива места са боклуци, сметища, септични ями, изпражнения, застояли води и още много други.

Също така мухите могат да причинят проблеми на домашните Ви любимци. Има доста документирани случаи на тези насекоми, снесли яйца в очната лигавица на кучета. Впоследствие ларвите им започват да се развиват в окото на питомеца Ви и причиняват сериозни проблеми със зрението. Ако мухата е преносител и на някоя болест, заразяването на домашния Ви любимец е сигурно.

Друга неприятна част от това да имате мухи вкъщи е непрестанното чистене на прозорци, други повърхности и различни битови предмети, заради изпражненията, които оставят под формата на малки кафяви точици. Освен това те са изключително досадни с бръмченето и кацането си по храна, вещи и по самите Вас.

Унищожаване на мухи

Храната на мухите обикновенно е от разлагащи сеэ органични материали.

Унищожаване на мухи

Размножаване на мухи

Мухи

В света съществуват над 3000 вида, които пренася над 40 болести, предимно чревни инфекции, в т. ч. дезинтерия;

Мухата издържа до -30°С, забавяйки метаболизма си. Затоплена, връща жизнените си функции.

муха на бял фон отблизо

Поискайте оферта или ни позвънете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the plane.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги