Унищожаване на комари

комар

Професионални обработки срещу комари от Саниста ВИП

Отървете се от нахалните комари веднъж завинаги!

Комарите са едни от най-досадните насекоми през топлите месеци. Съществуват около 3500 вида комари, като 50 от тях са разпространени в България. Всички те представляват малки двукрили насекоми, които се хранят с кръвта на бозайниците, в чиято група попадаме и ние, хората. Ухапването е придружено от силен сърбеж и подуване, като може да има и по-сериозни последствия, ако комарът е преносител на някоя болест.

Размножителният процес на тези насекоми се случва с бърза скорост. Поради тази причина е хубаво те да бъдат унищожени възможно най-скоро. Саниста ВИП ви гарантира както професионално, така и ефикасно пръскане против комари на вашия обект, което ще ви спаси от неприятните вредители.

Ефикасно пръскане против комари

Въпреки че най-често може да бъдете ухапани от комари на открито място, това не означава, че няма да ги срещнете в затворено помещение. Напротив, те доста често навлизат в комфорта на дома и поради техния малък размер, трудно биват хванати или изгонени. Ето защо ние, от Саниста ВИП, предлагаме услугата пръскане против комари както на открит, така и на закрит терен. Тя може да бъде извършена на всякакъв обект, независимо дали е къща, бизнез сграда, болница, училище, игрище, парк и друг терен.

Нашите специалисти ще се погрижат за вашето спокойствие, като премахнат малките вредители по безопасен за вас и вашето семейство начин.

Етапи на обработката:

Първата стъпка от процеса е да огледат терена и да определят какви са рисковите и кои са най-засегнатите области от размножаването на кръвосмучещите насекоми.

След това се съставя план за пръскане против комари, който, разбира се, ще бъде съобразен със спецификите на вашия обект.

Третата стъпка е преминаване към самото пръскане против комари с инсектициди за тяхното отстраняване. Закритите и полузакритите пространства се третират със специален препарат. Той остава по повърхностите и убива комарите, след като те кацнат на напръсканите обекти и предмети.

Пръскане против комари на откритите пространства се извършва на местата с висока влажност и покрай водните обекти. Това са любимите им места за гнездене и размножаване.

Саниста ВИП  извършва пръскане със специални инсектициди, които убиват ларвите на насекомото. Ние работим единствено с продукти, които са разработени по такъв начин, че да не оказват негативно влияние върху човешкия организъм.

За да се отървете напълно, е необходимо да се извърши повторно пръскане против комари на обекта 20 дни след първото. Ако популацията е силно развита, може да се наложи и трето пръскане. Това ще бъде преценено на място от нашите специалисти. Като наш клиент, може да се възползвате от еднократните ни услуги или да станете наш абонат, което ще ви спести повече разходи в случай, че често прибягвате до ДДД услуги.

Защо Саниста ВИП е най-подходящият избор за пръскане против комари

Ние, от Саниста ВИП, сме професионалисти в премахването на комари и други вредители от вашия дом или работно място по напълно безопасен начин за вашето здраве. Това са само малка част от причините, поради които трябва да изберете нас:

 • Саниста ВИП има повече от 20 годишен опит в сферата на ДДД услугите. С времето нашият екип е усъвършенствал техниките, които използва, и това гарантира, че вършим работата си по ефикасен начин.
 • Всеки един от нашите служители завършва успешно професионално обучение в Регионалната здравна инспекция по програмите на Министерството на образованието.
 • Работим с висококачествени препарати, разработени от световно известни лаборатории, които с времето са се доказали като едни от най-добрите.
 • Нашите специалисти ще направят професионален оглед и диагностика на вашия обект и то напълно безплатно.
 • Предлагаме ДДД услуги на изгодни цени както за частни, така и за бизнес клиенти.

Изберете услугата за пръскане против комари още сега!

Как комарите могат да навредят на вашето здраве

Въпреки че сме свикнали летните дни да бъдат придружени с някое друго ухапване от комар, това всъщност може да не бъде толкова безобидно, колкото изглежда. Тези насекоми могат да са преносители на повече от 50 бактериални и вирусни инфекции, които се предават при ухапване.

Най-опасните видове, които се срещат на територията на нашата страна, са маларийният и тигровият комар. Но те не са единствените преносители на болести. Обикновенните също могат да ги пренасят. Едни от най-опасните болести, предавани при ухапване, които могат да навредят на вашето здраве, са малария, жълта треска, денга, туларемия и западнонилска треска.

Възползвайте се от нашите услуги за пръскане против комари, за да защитите вас и вашето семейство. По този начин не само ще вземете превантивна мярка срещу възможни инфекции, но и ще се насладите на спокойни, топли дни. Няма постоянно да сте нащрек дали кръвосмучещите вредители няма да ви атакуват.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the key.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги