Унищожаване на дървеници

Въпреки че са изключително малки, дървениците са известни с това, че причиняват безсънни нощи, когато нахлуят в домовете ни. Те са сред най-устойчивите съществуващи вредители. Известни са също като отлични “стопаджии”. Тези вредители могат да попаднат в дома Ви чрез куфари и колети, дрехи, мебели или дори пазарската чанта.

След като намерят своя път до дома Ви, дървениците бързо започват да се размножават. За нула време те ще създадат колония, която в крайна сметка ще вгорчи живота Ви. Тези вредители виреят невероятно добре на тъмни места. Намират си убежище най-често зад и в мебели, дюшемета, картини, контакти.

Колкото по-рано откриете, че в дома Ви има нашествие от дървеници и потърсите помощ, толкова по-лесно ще е тяхното унищожаване. А колкото по-скоро започне това, толкова по-бързо могат да бъдат третирани “заразените” зони, за да се спре разпространението им.

Унищожаване на дървеници – Ефикасно със Саниста Вип!

Ние от Саниста ВИП разполагаме с екипи от професионални дезинфектори. те имат дългогодишен опит. Въоръжени са с необходимите знания, умения, екипировка, оборудване и препарати за унищожаванета на дървениците. Препаратите, с който сме избрали да работим са разработени от водещи производители. Те са одобрени от Министерство на здравеопазването. Подбрани са въз основа на нашите наблюдения и практика. Могат да се използват в домове, където живеят деца и домашни любимци, без да има опасност да им навредят, при спазване на правилната технология е инструкции.

Обработката и пръскането срещу дървеници извършваме в рамките на две посещения. В интервал от две седмици. Пълното унищожаване на дървеници е доста трудоемка дейност. Добре е да знаете, че една обработка не е достатъчна, за да се преборите с тях. След 14-тия ден е необходимо повторно третиране.

За унищожаването на дървеници, най-добре би било, ако Вие (или някой друг) спите в третираните стаи. Так ще ги  “примамите” да напуснат скривалището си. Те ще преминат през третираните зони. По този начин дървениците, които не са били в директен досег с препарата по време на обработката ще преминат през него и ще бъдат унищожени.

Саниста ВИП извършва пръскане в жилищни имоти, търговски помещения, хотелски стаи, кина, офиси и други.

Как ценообразуваме?

 • Цените за унищожаване на дървеници се договарят след провеждане на разговор с наш специалист и  ако е необходимо извършване на оглед на мястото, което предстои да се третира.
 • На база на този оглед служителите на Саниста ВИП получават необходимата информация за обекта. Нашите служители ще могат да преценяват как да подходят към конкретния проблем. Ще дадат препоръки и насоки какви действия да предприемете  успоредно с нас, за да се справим заедно, бързо и ефикасно с този  проблем.

  Защо Саниста Вип е най-подходящата опция за Вашия дом при унищожаване на дървеници?

  • Саниста ВИП е фирма за унищожаване на дървеници и всякакви други вредители с повече от 24 години опит в сферата на ДДД услугите.
  • Нашият екип от специалисти извършва професионален оглед и диагностика за състоянието на обекта, като и двете услуги са безплатни за всеки клиент, когато направите заявка за обраотка.
  • За да се справяме успешно с унищожаването на дървеници, всеки наш служител преминава през специално обучение. Получил е необходимото разрешително за извършване на дейността.
  • Ние притежаваме всички необходими лицензи и разрешителни за извършване на ДДД услуги.
  • Подхождаме с нужния професионализъм и внимание към проблемите на нашите клиентите.

  Какво могат да Ви причинят дървениците?

  За повечето хора отначало дървениците са досада, а не сериозна опасност за здравето. Тези вредители хапят всеки гостоприемник, който е наблизо, като смучат кръвта му. Това оставя след себе си червени подутини, които могат да сърбят. Освен сърбежа, дървениците могат да ви причинят:

  • Силни алергична реакция: Някои хора имат леки до остри реакции при ухапване от дървеници. Подобно на това, което някои хора изпитват, когато са ужилени от пчела. Ако сте алергични, трябва незабавно да потърсите медицинска помощ за лечение. В много редки случаи, може да се наложи и хоспитализация в следствие на проява на силна алергична реакция.
  • Инфекция: много рядко може да се случи ухапване от дървеници да доведе до инфекция. Известно е обаче, че се случва от време на време. Наблюдавайте ухапванията, за да сте сигурни, че не са инфектирани.
  • Безсъние: дървениците са активни нощем. Въпреки че ухапванията не са болезнени сами по себе си, те могат да причинят дразнене по всяко време на деня или нощта. Може да започнете да се будите от неприятния сърбеж посред нощ. Това допълнително ще доведе и до липса на сън.
  • Дървениците миришат: ако не им обърнете  веднага внимание, бързо ще разберете, че те имат една неприятна специфична миризма.
  • Черни петна: ще започнат да се появяват зацапвания на местата, където се крият. Това са следи от екскрементите, които отделят /преработената кръв/. Това може да повреди мебелите Ви трайно.
  • В допълнение към тези вреди, Вашите приятели и познати могат да спрат да ви посещават, защото не искат да пренесат дървениците у дома си. Освен това самите Вие може да изпитвате колебания да излизате, за да не разпространявате вредители неволно.

  Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД услугите! Ние ще изгоним нежеланите гости в дома Ви и ще върнем комфорта в него! Не се колебайте да ни потърсите! Независимо дали проблемът е във Вашия дом или работно място, ние сме насреща.

 • Унижожаване на дървеници

  “Гнездо” на дървеници. Дървениците и техните особености – Имат шест крачета, антенки на главата и очи. Тялото им е плоско. Хранят се чрез смучене на кръв. Науката познава близо 100 вида от тях.

   

  Унищожаване на дървеници

  Дървениците са изключително топлолюбиви, хранят се като смучат кръв и активният им период е през нощта. През деня се крият в пукнатини, цепнатини и гънки по матрака, тапетите, картините, меката мебел и т.н.

   

  Унищожаване на дървеници

  Дървениците напускат нощно време скривалището си и тогава нападат жертвата. За наличието им можем да съдим по обривите, които се получават по тялото на човека.

Поискайте оферта или ни позвънете на тел.: 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the Star.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги