Въпреки че са изключително малки, дървениците са известни с това, че причиняват безсънни нощи, когато нахлуват в домовете. Те са сред най-устойчивите съществуващи вредители и са известни също като отлични “стопаджии”. Тези вредители могат да попаднат в дома ви чрез куфари и колети, дрехи, мебели или дори пазарската чанта.

След като намерят своя път до дома ви, дървениците бързо започват да се размножават и за нула време те ще създадат колония, която в крайна сметка ще вгорчи живота ви. Тези вредители виреят невероятно добре на тъмни места. Намират си убежище най-често зад и в дървени повърхности (мебели, дюшемета и други), откъдето произлиза и името им.

Колкото по-рано откриете, че в дома ви има нашествие от дървеници и потърсите помощ, толкова по-лесно ще е тяхното унищожаване. А колкото по-скоро започне това, толкова по-бързо могат да бъдат третирани “заразените” зони, за да се намали разпространението.

Ефикасно пръскане срещу дървеници

Саниста ВИП разполага с екип от професионални екстерминатори с дългогодишен опит, въоръжени с необходимите знания, умения, екипировка, оборудване и препарати за унищожаване. Ние извършваме ефикасно пръскане срещу дървеници с химически препарати, разработени от водещи производители и одобрени от Министерство на здравеопазването. Те са подбрани въз основа на нашите наблюдения и практика. Могат да се използват в домове, където живеят деца и домашни любимци, без да има опасност да им навредят.

Обработката и пръскането срещу дървеници извършваме в две посещения, направени в интервал от две седмици. Пълното унищожаване на дървеници е доста трудоемка дейност. Добре е да знаете, че една обработка не е достатъчна, за да се преборите с тях. След 14-тия ден е необходимо повторно третиране.

При повторното пръскане срещу дървеници използваме различен инсектицид за тяхното унищожаване. Това правим, за да гарантираме, че вредителите няма да имат възможност да се адаптират към химикала и да оцелеят. За унищожаването на дървеници, най-добре би било, ако вие (или някой друг) спите в третираните стаи, за да ги примамите да напуснат скривалището си. Те ще преминат през третираните петна и ще загинат.

Саниста ВИП извършва пръскане в жилищни имоти, търговски помещения, хотелски стаи, кина, офиси и други. Цените за унищожаване на дървеници се договарят след извършването на оглед на мястото, което предстои да се третира. На база на този оглед служителите на Саниста ВИП получават необходимата информация за обекта и преценяват как да подходят към конкретния проблем.

Защо Sanista VIP е най-подходящата опция за вашия дом

 • Саниста ВИП е фирма за унищожаване на дървеници и всякакви други вредители с повече от 20 години опит в сферата на ДДД услугите.
 • Нашият екип от специалисти извършва професионален оглед и диагностика за състоянието на обекта, като и двете услуги са безплатни за всеки клиент.
 • За да се справяме успешно с унищожаването на дървеници, всеки наш служител преминава през специално обучение, на база на което получава необходимото разрешително за извършване на дейността.
 • Ние притежаваме всички необходими лицензи и разрешителни за извършване на ДДД услуги и подхождаме с нужния професионализъм към проблемите на клиентите си.

Какво могат да ви причинят дървениците

За повечето хора дървениците са досада, а не сериозна опасност за здравето. Тези вредители хапят всеки гостоприемник, който е наблизо, като смучат кръвта му. Това оставя след себе си червени подутини, които могат да сърбят. Освен сърбежа, дървениците могат да ви причинят:

 • Алергична реакция: Някои хора имат леки до остри реакции при ухапване от дървеници. Подобно на това, което някои хора изпитват, когато са ужилени от пчела. Ако сте алергични, трябва незабавно да потърсите медицинска помощ за лечение.
 • Инфекция: Много рядко може да се случи ухапване от дървеници да доведе до инфекция. Известно е обаче, че се случва от време на време. Наблюдавайте ухапванията, за да сте сигурни, че не са инфектирани.
 • Безсъние: Дървениците са активни нощем. Въпреки че ухапванията не са болезнени сами по себе си, те могат да причинят дразнене по всяко време на деня или нощта. Може да започнете да се будите от неприятния сърбеж посред нощ, като това допълнително ще доведе и до липса на сън.

В допълнение към тези вреди, вашите приятели и познати могат да спрат да ви посещават, защото не искат да пренесат дървениците у дома си. Освен това самите вие може да изпитвате колебания да излизате, за да не разпространявате вредители неволно.

Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД услугите! Ние ще изгоним нежеланите гости в дома Ви и ще върнем комфорта в него! Не се колебайте да ни потърсите! Независимо дали проблемът е във Вашия дом или работно място, ние сме насреща.

дървеница на бял фон отблизо

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the House.

  Обадете ни се!