Дезинфекция – унищожаване на патогенни микроорганизми

Микробактерии отблизо
Дезинфекция микроби бактерии саниста

Дезинфекцията стои в основата на поддържането на здравословна среда за работа и живот.
Тя е начин за справяне с микроорганизмите, причинители на различни болести. Болестотворните микроорганизми естествено съществуват, размножават се и се разпространяват в околната среда. Преминават от един на друг гостоприемник. Попаднат ли на място, където никой не ги безпокои и съществуват условия за тяхното размножаване и разпространение, предизвикват епидемии. Но с тях вече трудно се борим. Освен с ограничаването и ликвидирането на епидемията, хората се сблъскват и с проблема от последствията ѝ.

“Поддържайте обеззаразена и здравословна среда с помощта на професионалисти в областта!”

Притеснявате ли се да се докосвате до врати, дръжки и други повърхности, до които имат достъп огромен брой хора?

Хигиената е първото, което Ви прави впечатление в някой ресторант или хотел?

А в грипния сезон работният офис е последното помещение, в което искате да бъдете?

В такъв случай услуга, като професионалната дезинфекция на помещения и повърхности, може да Ви помогне да си възвърнете спокойствието и да защитите както своето, така и здравето на всички около Вас!

Работните помещения, търговските обекти, хотелите и всички други обществени места, на които има голямо струпване от хора, несъмнено са идеална среда за предаване на микроби, бактерии и вируси. Те могат трайно да се загнездят в човешкото тяло и да бъдат причинители на сериозни заболявания. Всеки човек има право на здравословна среда за работа и живот, а подобни микроорганизми са основните причинители и преносители на зарази. Но борбата с тях може да бъде много трудна, тъй като те не са видими с просто човешко око. Поради тази причина е от изключително значение да потърсим професионална помощ за дезинфекция на помещенията в дома, общите части или офиса.

Ефикасна дезинфекция на помещения и повърхности

Ние, от Саниста ВИП, предлагаме високоефективно дезинфекциране на всякакви помещения, като домове, жилищни входове, офиси и други от упорити и болестотворни микроорганизми и техните спори. Обикновено услугата за дезинфекция на помещения върви ръка за ръка с дезинсекция и/или дератизация. Насекомите и плъховете са едни от основните преносители на микроби и разпространители на заболявания.

Нашият екип от професионалисти ще извърши безплатен оглед на желаното от Вас място или помещение за дезинфекция. Ще прецени най-добре методите, технологиите и дезинфектантите, които ще са най-ефективни и подходящи в конкретния случай. Дезинфекциращите препарати, с които работим, са одобрени от Министерството на здравеопазването. Може да бъдете сигурни, че действат само на болестотворните микроорганизми и по никакъв начин няма да навредят нито на Вас, нито на Вашите домашни любимци! Гарантираме Ви, че след дезинфекция помещенията ще бъдат напълно лишени от опасните микроби, бактерии и вируси!

Препоръчително е да се възползвате от профилактична и регулярна дезинфекция на помещения и повърхности чрез абонамент. По този начин си осигурявате удобство и ефикасна превенция срещу развитие на опасни микроорганизми и разпространие на болести. Микробите и вирусите са много упорити и устойчиви на всякакви условия. Необходимо е регулярно извършване на дезинфекция в помещенията, посещавани от голям брой хора ежедневно. Абонаментната услуга за дезинфекция, която ние, Саниста ВИП, предлагаме, е особено подходяща за обществени сгради, тъй като те се нуждаят от редовно дезинфекциране.

Защо Саниста ВИП е най-подходящият избор за Вас?

Доверявайки се на услугите за дезинсекция, дератизация, дезакаризация и дезинфекция на помещения от Саниста ВИП, Вие получавате:

 • Гарантиран резултат в борбата с всякакви микроби и патогени;
 • Ефикасна дезинфекция и дълготрайна защита на всякакви помещения от опасни за здравето микроорганизми;
 • Персонално отношение от екип от професионалисти, преминал специално обучение за целта;
 • Възможност както за еднократна процедура, така и за абонамент;
 • Висококачествени препарати и постоянно усъвършенствани технологии за дезинфекция на помещения и борба с микроби, патогени и вредители;
 • Безплатен първоначален оглед и оценка на помещението.

Заявете своя час за оглед и дезинфекция още сега на тел. 0888 61 47 46!

Каква е опасността от разнасяне на микроби, бактери и вируси?

Всеки човек може да бъде преносител на множество заразни микроорганизми. Те лесно се закрепят и задържат на повърхностите, особено на обществените и работните места, където има голямо струпване на хора. По този начин микробите лесно могат да навлязат във всеки организъм, където да се развият и превърнат в причинител на опасни заболявания. Без редовна дезинфекция помещенията в офис сгради, бизнес центрове и складове, които са често посещавани се превръщат в потенциално опасна среда за разпространение на болести и зараза.

Регулярната дезинфекция ще послужи като превенция на развитието на болестотворните микроорганизми и техните спори. Дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията е добре да бъдат извършени паралелно при необходимост, тъй като всички тези вредители са опасни за човешкото здраве. Мишките, хлебарките, дървениците и всички други насекоми и могат да пренасят сериозни заболявания, сред които салмонела, лаймска болест, ку – треска, както и неприятна миризма и вреди по облика на помещението. Дори болести като настинка и грип могат лесно да бъдат прихванати, ако в помещението се е намирал болен човек и се докоснете до една и съща повърхност.

Несъмнено редовната дезинфекция на помещения и повърхности е от изключително значение при осигуряването на здравословна среда както за работа, така и за живот. Не бива да рискувате нито своето здраве, нито това на околните, затова си върнете чувството на сигурност, като се доверете на професионалните ДДД услуги, които ние, от Саниста ВИП, предлагаме!

Поискайте оферта или ни се обадете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the Tree.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги