Научете повече за нас - Саниста ВИП

Ние сме Вашия избор за спокойствие и уют в областта на борбата с промишлените и битови вредители!

Предлагаме Ви професионална дезинфекция, дезинсекция  и дератизация. Специализираните екипи на Саниста ВИП ще се погрижат за Вашето здраве на служебното Ви място или у дома. Така Вашите клиенти ще разберат, че държите на качеството на работата си, а близките Ви ще се чувстват комфортно и уютно вкъщи. Продукти и услуги, които им предлагате ще допринасят за техния комфорт, без риск за здравето им!

мъж в предпазен костюм обработва склад

Ние сме в сферата на ДДД услугите от 1998 г. От самото начало залагаме на най-добрите световни практики в  тази област.

Наша основна цел е:

  • Напълно да удовлетворим изискванията и на най-взискателните клиенти.

За това в Саниста ВИП:

   • Поддържаме екипи, съставени от висококвалифицирани служители.
   • Служителите ни са преминали професионално обучени в РЗИ (РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ) по програмите на МЗ (Министерство на здравеопазването).
   • Притежаваме всички лицензи и разрешителни за дейността си и предоставя професионално отношение към проблемите на клиентите си.

Препарати и оборудване за ДДД услуги:

   • В Саниста ВИП използваме препарати за професионална употреба.
   • Продуктите са разработени от световно известните лаборатории на SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др.
   • Тези препарати са без цвят и мирис, не са агресивни към обработваните покрития.
   • Всички препарати, които използваме притежават разрешителни за употреба от Министерството на здравеопазването и при използваната технология са безвредни за хората и домашните любимци.
   • Подходящи са за употреба в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.
   • В Саниста ВИП използваме професионално техническо оборудване за изпълнение на качествени ДДД услуги.

Предлагаме Ви както абонаментно ДДД обслужване, така и еднократни обработки.

 

За всяка обработка издаваме протокол, с който носим отговорност за нашата работа, и служи за отчет пред органите на РЗИ (РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ)  съгласно нормативните изисквания.

Ценовата ни политика е разработена в съответствие с възможностите на всеки бизнес, за да се осигурят безпроблемна работа във всеки обект и спокоен сън на деца и възрастни във всеки дом. Стойността на обработката се определя с безплатен оглед и диагностика от наш специалист за големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Нашата мисия е да осигурим на Вас и на Вашите клиенти и близки здраве и комфорт в дома и на работното място. Да държим далеко от дома и работното място на човека насекомите /мухи, комари, молци, оси, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др./  и гризачите /мишки и плъхове/, които са се приспособявали за живот около хората, за да предотвратим ужасните болести и епидемии, заличавали в миналото цели селища и градове. В началото на 21 век все още съществува риск от връщането на този ужас, ако не се спазва необходимата ХИГИЕНА, като не допускаме преносителите на опасни за човека болести в близост до нашите домове, болници, училища, офиси, магазини, ресторанти, предприятия.

Всичко това ние извършваме професионално!

Наши клиенти са множество хотели, ресторанти, болнични заведения, административни и офис сгради, детски градини и училища, производствени сгради и домове. През годините успяхме да изградим с тях отношения на доверие и коректност.

Услугите, които предлагаме включват: борба с промишлените и битови вредители.

 

 

Унищожаване на патогенни микроорганизми в предприятия, складови и търговски бази от хранително-вкусовата промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, болнични и детски заведения и др.

Профилактика и унищожаване на летящи (мухи, комари, молци, оси) и пълзящи (хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др.) инсекти.

Унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.)

Използвайте нашите знания и опит в сферата на ДДД услугите, за да си осигурите спокойствие!

Обадете ни се на тел.:  0888 61 47 46

Ако ни потърсите, с готовност ще дадем необходимата Ви информация във връзка с предназначението, областта и начина на приложение на препаратите.

С грижа за здравето и комфорта на всеки наш клиент ние пестим Вашето време като:

ОСИГУРЯВАМЕ НЕОБХОДИМОТО КАЧЕСТВО

с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност!

НИЕ ДЪРЖИМ НА ВАШЕТО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

от работата с нас и затова за нас е важно да поддържаме връзка и да знаем, че сме си свършили добре работата!

ДАВАМЕ НЕОБХОДИМАТА ГАРАНЦИЯ

поради което работим по индивидуална схема с всеки наш клиент!

 

Знаете ли, че...

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги