Фирма Саниста Вип притежава всички необходими разрешителни за извършване на ДДД услуги. Нашите служители са преминали необходимите курсове и притежават вдокумент за правоспосодност.

Ценовата ни политика е разработена в съответствие с възможностите на всеки бизнес, за да се осигурят безпроблемна работа във всеки обект и спокоен сън на деца и възрастни във всеки дом. Стойността на обработката се определя с безплатен оглед и диагностика от наш специалист за големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Използваме препарати за професионална употреба, разработени от световно известните лаборатории. Те са без цвят и мирис, не са агресивни към обработваните покрития. Всички препарати, които иползваме притежават разрешителни за употреба от Министерството на здравеопазването и при използваната технология са безвредни за хората и домашните любимци. Подходящи са за работа в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.

Всички препарати, които използваме притежават разрешителни за употреба от Министерството на здравеопазването и при използваната технология са безвредни за хората и домашните любимци. Подходящи са за работа в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др. Те са без цвят и мирис, не са агресивни към обработваните покрития.

Борбата с вредителите изисква постоянство, познаване на техните особоености и специфичност. Процесът е взаимен  – от наша страна и и от страна на клиента. При спазване на нашите препоръки и съвети поемаме гаранция и отговорност за качеството на извършените от нас услуги

В зависимост от проблема, който имате ние предварително ще Ви посъветваме дали е необходимо да предприемете някакви действия преди нашето посещение.

Имате въпроси на чийто отговор не сте открили?

Изпратете ни запитване или се свържете директно с нас!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги