Унищожаване на бълхи

Отървете се от бълхите с професионалната помощ на Саниста ВИП!

Услугата Пръскане против бълхи е сред най-търсените. Причината е, че тези подскачащи насекоми се пренасят и размножават много лесно и бързо. Една бълха, внесена в дома ви с козината на кучето, е достатъчна, за да се напълни жилището Ви със значителен брой от тези хапещи насекоми. За да се справите с тях възможно най-бързо, още при първите съмнения потърсете услугите на професионалистите в лицето на Саниста ВИП! Дейността ни включва пръскане в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.

    Пръскане против бълхиБълха под лупа          Бълха отблизо            Пръскане против бълхибълха отблизо

Какво представлява борбата с бълхите?

Ефикасното пръскане срещу бълхи е правилната стратегия за борба с тях. Това е и методът, на който залагаме ние от Саниста ВИП. В дейността си си служим със специализирано оборудване и качествени препарати. Основните ни оръжия са опит и знания. Екипите ни са изградени от професионалисти. Притежават необходимата подготовка, като всеки служител е преминал през специализирано обучение в РЗИ. Преди започване на същинската обработка, наш екип ще извърши диагностика на обекта и ще направи преценка кои ще бъдат най-ефикасните препарати за оптимално справяне с проблема. Ще Ви дадем препоръки какво и как може да направите, за да предотвратите повторната им поява, кой е причинителят за появата им.

Обърнете внимание, че при пръскане срещу бълхи се налага повторна обработка в рамките на 14 дни, тъй като при по-високи температури яйцата им се излюпват бързо, а препаратите не влияят върху тях.  Инсектицидите, с които работим, са одобрени от Министерството на здравеопазването.

Саниста ВИП предлага както еднократни, така и абонаментни услуги за обществени сгради, жилищни входове, мазета и комплекси, заведения, хотели, болнични заведения, административни и офис центрове, детски градини и училища, производствени сгради, домове. Не се колебайте да се свържете се с нас!

пръскане против дълхи Саниста Вип Софиябълха отблизо

Защо да изберете Саниста ВИП в борбата с бълхите?

Избирайки Саниста Вип, получавате:

 • Индивидуален подход и отношение към проблема;
 • Екип от обучени специалисти с опит в извършването на ДДД услуги;
 • Прилагане на качествени препарати, разработени в лабораториите SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др.;
 • Безплатна диагностика и оглед на обекта;
 • Изгодни цени за обработки;
 • Трайно унищожаване на инсектите в закрити помещения и открити площи.
За да сте сигурни, че трайно ще се справите, изберете Саниста ВИП в борбата с насекомите!

Какви вреди могат да нанесат бълхите на нашия дом и здраве?

Бълхите са изключително разпространени инсекти. Това е така, защото се пренасят и размножават много бързо. Най-честите преносители на тези инсекти са домашните ни любимци, селскостопански животни или уличните кучета и котки. Козината им е уютно място за черните подскачащи насекоми. Попаднали в домовете ни, те създават дискомфорт на всички обитатели. Ухапванията им предизвикват сърбеж, подуване, зачервяване, а в редица случаи водят и до алергични реакции. Хранят се по няколко пъти дневно чрез кръвосмучене. Преносители са и на доста опасни за човека заболявания като бубонна чума, туларемия и ендемичен миши тиф. Пълното им унищожаване ще ви осигури здравословна среда за почивка и работа. Не позволявайте дискомфортът, причинен от тези неприятни насекоми, да наруши хармонията Ви на живот! Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД защитата и ни позволете да ви помогнем!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the plane.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги