Отървете се от бълхите с професионалната помощ на Саниста ВИП!

Услугата Унищожаване на бълхи е сред най-търсените. Причината е, че тези подскачащи насекоми се пренасят и размножават много лесно и бързо. Една бълха, внесена в дома ви с козината на кучето, е достатъчна, за да се напълни жилището Ви със значителен брой от тези хапещи насекоми. За да се справите с тях възможно най-бързо, още при първите съмнения потърсете услугите на професионалистите в лицето на Саниста ВИП! Дейността ни включва пръскане в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.

Обработки на входове

Борба с бълхите – пръскане срещу бълхи

Ефикасното пръскане срещу бълхи е правилната стратегия за борба с тях. Това е и методът, на който залагаме ние от Саниста ВИП. В дейността си си служим със специализирано оборудване и качествени препарати. Основните ни оръжия са опит и знания. Екипите ни са изградени от професионалисти, притежаващи необходимата подготовка, като всеки служител е преминал през специализирано обучение в РЗИ. Преди започване на същинската обработка, наш екип ще извърши диагностика на обекта и ще направи преценка кои ще бъдат най-ефикасните препарати за оптимално справяне с проблема. Ще Ви дадем препоръки какво и как може да направите, за да предотвратите повторната им поява, кой е причинителят за появата им.

Обърнете внимание, че при пръскане срещу бълхи се налага повторна обработка в рамките на 14 дни, тъй като при по-високи температури яйцата им се излюпват бързо, а препаратите не влияят върху тях.  Инсектицидите, с които работим, са одобрени от Министерството на здравеопазването.

Саниста ВИП предлага както еднократни, така и абонаментни услуги за обществени сгради, жилищни входове, мазета и комплекси, заведения, хотели, болнични заведения, административни и офис центрове, детски градини и училища, производствени сгради, домове. Не се колебайте да се свържете се с нас!

бълха отблизо

Защо да изберете Саниста ВИП в борбата с бълхите?

Избирайки Саниста Вип, получавате:

  • Индивидуален подход и отношение към проблема;
  • Екип от обучени специалисти с опит в извършването на ДДД услуги;
  • Прилагане на качествени препарати, разработени в лабораториите SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др.;
  • Безплатна диагностика и оглед на обекта;
  • Изгодни цени за обработки;
  • Трайно унищожаване на инсектите в закрити помещения и открити площи.

За сигурно и трайно справяне, изберете Саниста ВИП в борбата с насекомите!

Какви вреди могат да нанесат бълхите на нашия дом и здраве?

Бълхите са изключително разпространени инсекти. Това е така, защото се пренасят и размножават много бързо. Най-честите преносители на тези инсекти са домашните ни любимци, селскостопански животни или уличните кучета и котки. Козината им е уютно място за черните подскачащи насекоми. Попаднали в домовете ни, те създават дискомфорт на всички обитатели. Ухапванията им предизвикват сърбеж, подуване, зачервяване, а в редица случаи водят и до алергични реакции. Хранят се по няколко пъти дневно чрез кръвосмучене. Преносители са и на доста опасни за човека заболявания като бубонна чума, туларемия и ендемичен миши тиф. Пълното им унищожаване ще ви осигури здравословна среда за почивка и работа. Не позволявайте дискомфортът, причинен от тези неприятни насекоми, да наруши хармонията Ви на живот! Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД защитата и ни позволете да ви помогнем!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

    Please prove you are human by selecting the Key.

    Обадете ни се!