ДДД Абонамент за Вашия бизнес

Осигурете си спокойствие чрез нашите абонаментни планове!

мъж с предпазен извършва дезинсекция в кухня

Ние от Саниста Вип ще Ви предложим ДДД абонамент за Вашия бизнес в областта на Дезинсекцията, Дезинфекцията и Дератизацията, (ДДД Абонамент) съобразено с Вашите нужди и изисквания, отговарящо на Всички законови изисквания, на които трябва да отговаря Вашият бизнес!

Технологията и времето на обработките ще бъдат съобразени с индивидуалните особености на Вашия бизнес!

Цената на ДДД абонамента, която ще Ви предложим ще бъде обсъдена с Вас след оглед и анализ на спецификата на обекта и на нуждите, които имате.

 

Професионална дезинсекция с ДДД абонамент от нас!

Провеждането и осигурява изчистването на обекта от инсекти и предотвратява новото им заселване. От основно значение е познаването на биологията на видовете, срещу които се провежда дезинсекцията и различните препарати за борба с тях. Важно е да се определи типът на обекта, който ще се обезпаразитява, да се направи преценка за вида и степента на заразеност, за да се определи технологията на обработката.

 • Успешната борба с някого изисква много добре да го даден вредител – периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.
 • Технологията на обработката зависи от диагностиката на обекта – съществуват инсектицидни препарати с различно приложение в зависимост от начина и продължителност на действие или мястото за приложение – течни препарати, пасти, гелове, репеленти и др.

 

Дератизация – унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.)

Вредата от даден вид вредител може да е много голяма както в епидемично отношение, така и за икономиката. Във фермата, склада, производствените помещения, търговските обекти, офис сгради и т. н. гризачите нанасят огромни загуби, като повреждат продукцията. Преносители са и на множество опасни болести.

Съществуващата нормативна уредба, задължаваща търговците и производителите да извършват професионална дезинсекция и/или дератизация на територията обектите си във връзка с ограничаване на разпространението на болести, които могат да бъдат пренесени от различните вредители и намаляване на загубите в селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост. РЗИ и БАБХ следи за стриктното изпълнение на изискванията и ефективността на провежданите обработки. Освен това съществува голяма опасност от унищожаване на документация, компютърна и производствена техника,  прегризване на кабелите или да създадат психоза у служителите Ви!

За провеждането на ефективна дезинсекция и дератизация е важно след изчистване на обекта да се провеждат периодични поддържащи обработки. Сигурно е, че ако не се провежда профилактика, насекомите и/или гризачите отново ще се заселят. Те се пренасят със стока в магазините и ресторантите, с багаж, преминават по канализацията, по улиците и тротоарите между съседни сгради и по фасадите им, чрез дамската чанта, ако на работното ни място има от тези “гадинки”, а те минават през всякакви отвори, за да търсят нови територии, храна и т.н.

Ние разполагаме с необходимите знания и опит за да извършим качествена дезинсекция, дезинфекция, дезакаризация и дератизация и да осигурим Вашето спокойствие и сигурност, ако потърсите нашите услуги!

ДДД абонамент за Вашия бизнес – 1 правилно решение!

Поискайте оферта или ни позвънете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the Car.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги