Дезакаризация – унищожаване на кърлежи и други акари!

Домашен акар пълзи по спалнята
акари отблизо

Сърбят ви очите? Имате постоянна мигрена, дори след прием на лекарства? Кихате и кашляте постоянно? Ако е така, може би е време да се обадите на специалисти в областта. Решението за грозния и досаден проблем с акарите във Вашия дом е по-лесно, отколкото си мислите. Време е да направите дезакаризация !

Акарите са малки червеи, подобни на членестоногите. Има невероятен брой от тези същества навсякъде около Вас – от вашата кола до дома Ви. Могат да се движат свободно от стая в стая и се хранят с плесен, гъбички и мъртви организми. Те са устойчиви на пряка слънчева светлина.

Акарите не се появяват изведнъж и доста вероятно да имате вече такива в дома си. Те се разпространяват най-много чрез контакт със заразена област. Това може да е килим, тапицерия, стари дрехи или дори чрез домашните любимци.

Ефикасно пръскане с инсектицидни и акарицидни препарати

Дезакаризация е съвкупност от методи и практики, които се прилагат за борба и унищожаване на акари. Преди да се пристъпи към прилагане на препарати за борба с акари, трябва да се изпълнят няколко важни условия:

 • Да се определи вида на обекта, който ще се обезпаразитява;
 • Да се направи обективна преценка за вида и степента на заразеност;
 • Да се определи технологията на обработка.

За да се проведе успешна дезакаризация, са необходими добри познания за биологията на тези специфични твари. Само по този начин могат да се приложат най-адекватните методи, които ще осигурят оптимален ефект.

Саниста ВИП използва някои от най-ефективните продукти, предлагани на пазара днес за дезакаризация. Ние извършваме ефикасно пръскане с инсектицидни и акарицидни препарати, които на 100 % унищожават акари, кърлежи, паяците и други паякообразни вредители.

Всички препарати са одобрени от Министерството на здравеопазването, имат доказан произход и са напълно безвредни за хората и домашните любимци.
Саниста ВИП предлага услуги за дезакаризация на жилищни входове, комплекси и външни площи. Ние предлагаме най-ефективните решения с дълготраен ефект, които ще Ви осигурят облекчение от тези създания за години напред.

Акарите се откриват както в дома Ви, така и на работното място. Ако сте работодател, трябва да се погрижите за безопасна среда за своите служители. Акарите са често срещан проблем и в хотелиерството. Хотелите трябва да предлагат комфорт на своите посетители. Невидимите вредители могат да бъдат много опасни и да причинят сериозни здравословни оплаквания. Навременната дезакаризация е най-доброто решение.

Входовете на жилищни кооперации и блокове са любимо място за редица инсекти, включително и за акарите. Ето защо наред със задължителната дезинсекция на тези обекти, ние извършваме и дезакаризация. За да бъде оптимален ефектът от проведената дезакаризация, от изключителна важност е след изчистване на помещението да се провеждат периодични обработки, с цел поддържане на постигнатия резултат.

мъж с предпазен костюм и препарати против вредели до него

Защо Саниста ВИП e най-доброто решение?

Ние извършваме ефективна дезакаризация на достъпни за потребителите цени. Цената се формира след обстоен оглед от наш екип, който е напълно безплатен. Предлагаме както абонаментни услуги, така и еднократна обработка против акари. Саниста ВИП:

 • Има доказан опит в извършването на ДДД услуги от 1998 година;
 • Непрекъснато инвестира в обучение на своя персонал;
 • Разполага с професионалисти, които са обучени от Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването;
 • Използва най-ефикасните средства за дезакаризация;
 • Постига ефективно унищожаване и превенция срещу повторна поява на акари.

Как могат да навредят акарите на нашето здраве?

Акарите са причина за алергии и кожни раздразнения. Вредата, която тези инсекти нанасят на човешкия организъм, идва от отделяните от тях микроскопични отпадъчни частици. Продължителното съжителство с тези гадинки може да доведе до:

 • Дразнене на очите и зачервяване;
 • Уртикария (копривна треска);
 • Главоболие;
 • Замаяност;
 • Обриви;
 • Гадене и повръщане;
 • Астма при чувствителни хора.

Най-характерните симптоми, по които можете да съдите за наличието им, са хрема и кихане. Макар да не можете да видите акарите, те нерядко са причина за алергии, особено при децата.
Нашите специалисти ще Ви дадат най-правилните съвети и насоки как да подходите.

За да бъде оптимален ефектът от проведената дезакаризация, от изключителна важност е след изчистване на помещението да се провеждат периодични обработки с цел поддържане на постигнатия резултат. За целта можете да се възползвате от абонаментните ни програми. Ключът към редуциране на броя на акарите в дома и на работното Ви място се крие в своевременното установяване на проблема, прилагането на подходящи методи и постоянството.

Поискайте оферта или ни позвънете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the Flag.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги