Дезинсекция – унищожаване на насекоми

Унищожаване на мухи Унищожване на хлебаркаи Унищожаване на бълхи  Унищожаване на комари

дървеница

 

Имате хлебарки, мравки, бълхи, дървеници или други гадини в дома си? Чудите се как да се отървете от нежеланите летящи и пълзящи насекоми, които нарушават комфорта Ви? Най-доброто решение на този проблем е извършване на дезинсекция. Това е процес по унищожаване на насекомите. Включва третиране с инсектициди и/или репеленти. Това е най-разпространеният начин за борба с вредителите.

Основната цел при извършвана на обработките е да се предотврати разпространението на болести, пренасяни от насекомите, както и дискомфорта, който причиняват след ухапване някои от тях.

Хлебарките, например, могат да са преносител на бактерии, вируси и паразити, които да причинят сериозни заболявания у хората. Бълхите също могат да Ви заразят с различни болести чрез ухапване. Професионалната обработка ще унищожи всички хлебарки, мравки, дървеници и други насекоми и ще им попречи да се размножават в дома Ви. Това се осъществява чрез прилагане на различни методи. Те могат да бъдат пръскане с препарати, поставяне на капани и отрови.

пръскане против хлебарки

Ние извършваме ефикасно пръскане против насекоми:

Какво да очаквате от нас при заявена дезинсекция?

В основата на качествената дезинсекция са нашите задълбочени познания относно биологията на различните видовете инсекти. По този начин избираме най-ефикасните препарати за пръскане против насекоми. Служим си с професионални инсектициди и репеленти, разработени в едни от най-добрите лаборатории в света. Препаратите за дезинсекция, които използваме, са одобрени от Министерството на здравеопазването.

Екипите ни се състоят от специалисти, преминали през всички необходими обучения за извършване на дезинсекция. Освен с висококачествени препарати, си служат и с професионално техническо оборудване. По този начин Саниста ВИП ще ви избави от неприятните пълзящи и летящи насекоми.

В дългогодишната си практика сме се изправяли пред редица предизвикателства. Решавали сме различни проблеми. Благодарение на натрупания опит в ДДД услугите, предлагаме на клиентите си ефикасна дезинсекция на жилищни входове, комплекси, външни площи, производствени предприятия и складове, обществени сгради, офиси, училища, детски градини и др.

Ние предлагаме също така и обработки на външни площи като детските площадки, парковете, поляни и други. Това са едни от най-приятните места за почивка, но същевременно са дом за редица насекоми. Саниста ВИП извършва ефикасно третиране против насекоми на тези обекти, за да не представляват опасност за посетителите им.

Уви, не съществува универсално решение за ефективно справяне. Затова в борбата с всеки вид насекомо ние подхождаме индивидуално. Анализираме особеностите на вида, сериозността на проблема и вида на обекта. По този начин правим правилна преценка по отношение на това, какви препарати за дезинсекция да приложим.

Защо да се доверите на Саниста ВИП за дезинсекция?

Когато се свържете с нас, професионалните ни екипи ще изпълнят следните важни условия преди да започнем третиране:

  • Определяне вида на обекта, който ще се обезпаразитява;
  • Реална преценка за вид и степен на заразеност;
  • Определяне на технологията на обработка.

Ние предлагаме еднократни и абонаментни услуги за дезинсекция. Стараем се да предлагаме цени, съобразени с възможностите на своите клиенти. Колко ще струва пръскането против насекоми, зависи от големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта. Цената се формира след провеждане на безплатен оглед от наш екип. Предлагаме абонаментни програми и изгодни оферти за различните видове бизнеси. Изберете Саниста ВИП, защото:

  • Ние имаме над 20-годишен опит в сферата на  ДДД услугите.
  • Разполагаме с висококвалифицирани служители, които са преминали всички необходими обучения от Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването.
  • Използваме изпитани продукти за нашите обработки и предотвратяване на повторна поява на насекоми.
  • Прилагаме иновативни технологии за дезинсекция и непрестанно усъвършенстваме своите познания.
  • Предлагаме високо качество на конкурентни цени.

Какви вреди могат да нанесат насекомите?

Щетите, които хлебарките могат да нанесат, са увреждане на тапетите и текстилните завеси. Те също така могат да пренасят бактерии и вируси, които причиняват над 40 инфекциозни заболявания като салмонела, коремен тиф, хепатит и др.

Мравките ядат дърво, хартия, гоблени, предмети от кожа и плат. Изключително бързо намират хранителните продукти и ги нападат. Те също така могат да повредят боята и да оставят феромони върху предметите, което привлича повече мравки към обекта, причинявайки по-нататъшно унищожаване.

Дървениците могат да повредят вашите матраци, вълнени одеяла, тапети, мебели и дори техника. Известно е, че те носят тиф и някои заболявания, които причиняват спазми в дихателните мускули, което води до затруднено дишане и респираторни проблеми. Често причиняват и алергични реакции след ухапване, като в много от случаите се налага намесата на лекар.

Термитите се хранят с дърво. Това разрушава целостта на мебелите и декорацията и отслабва носещите дървени конструкции във вашия дом.

Бълхите могат да замърсят килимите, мебелите, завесите и меките мебели. Те често се срещат при домашните любимци като котки, кучета, птици и зайци. Известно е, че бълхите пренасят болест, която причинява сърбеж и дразнене на човешката кожа.

Поискайте оферта или ни позвънете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the cup.

  [/vc_column][/vc_row]

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги