Унищожаване на плъхове

Плъхове и мишки - ДДД услуги - Саниста ВИП

 

Плъховете са сред най-разпространените и адаптивни бозайници на земята. Те са се научили да оцеляват и да се размножават в градска среда. Тези гризачи имат лошо зрение, но другите им сетива, включително обоняние, вкус и допир, са добре развити. Те са добри алпинисти, скачачи и плувци.

Независимо дали сте се натъкнали на плъх или мишка, които притичват по пода на кухнята Ви, дъвчещ електрическите Ви кабели, гризачите могат да причинят куп проблеми във всеки дом. Ако забележите подобен вредител в дом си, важно е веднага да се обадите на специалист по унищожаване на плъхове, преди ситуацията да стане прекалено лоша.

Признаците, че в дома Ви се развъждат тези вредни гризачи, са:

  • изпражнения;
  • купчинки дървени стърготини, които използват за гнездене;
  • неприятни миризми;
  • стържещи звуци;
  • и, разбира се, ако видите самия гризач;

 

Щом забележите някой от тези признаци, веднага ни се обадете. Ние, от Саниста Вип, знаем какво да направим за унищожаване на плъховете.

Когато не знаете с какви гризачи си имате работа или се случва така, че Ви тормозят плъхове, които са упорити или създали потомство, е добре да се обърнете към професионалисти. Ние няма да експериментираме и ще Ви помогнем да се сбогувате с неприятелите възможно най-скоро. Ще се  подберем подходящите средства, съобразявайки индивидуалното положение на всеки наш клиент. Освен това ще Ви информираме дали е наложително скоро да се проведе още една обработка и мониторинг, в случай че има съмнения за още гризачи, населили се в околността.

В някои случаи се налага системна грижа – извършване на услугата регулярно, за да се намали популацията на вредителите и да се предпазят посетители на определени обществени места.

Дератизационни бариери и родентицидни примамки против плъхове

 

Плъховете са по-активни малко след залез и отново преди изгрев слънце. Те предпочитат да се придвижват по стените и между обектите, за да се предпазят от хищници. Гризачите минават по едни и същи пътища, които ги водят до храна и подслон, стотици пъти в рамките на седмица. Те са много предпазливи, така че може да избягват нови обекти и нови източници на храна известно време. От друга страна, те са много любопитни по природа и бързат да изследват нови обекти, включително капани и примамки за унищожаване на плъхове.

 

Нашите специалисти извършват щателна инспекция на имота и поставя дератизационни бариери, ограничаващи достъпа на плъховете до дома Ви. Също така използваме родентицидни примамки. Родентицидите са един от най-бързите и ефективни начини за унищожаване на плъхове. Ние разполагаме с различни родентициди, подходящи за използване на закрито и открито. Капаните и примамките се слагат на места, недостъпни за деца и домашни любимци, за да се гарантира тяхната безопасност.

Унищожаването на съсели е продължителен процес, защото не става въпрос за прогонване на един екземпляр. Ние ще решим проблема, чрез унищожаване на всички гризачи и създаване на бариера против повторна поява на съсели. Извършваме и периодични дератизационни мероприятия в обектите, които се смятат за рискови от развъждане на плъхове.

Защо Саниста Вип е правилният избор за Вас?

  • Притежаваме богат опит в унищожаването на плъхове и всякакви други вредители от 1998 година;
  • Нашият екип е преминал обучение в Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването;
  • Ще ви отървем от съселите, като изготвим график за посещение в удобно за вас време;
  • Извършваме щателна инспекция, установяваща местата на размножаване, пътищата на придвижване и вида на вредителите;
  • Използваме ефективни капани и препарати за унищожаване на плъхове;
  • Осигуряваме превенция срещу повторна поява;

Обадете ни се днес, за да научите как можем да Ви отървем от гризачите!
тел. 0888 61 47 46

Защо плъховете са опасни за имота Ви?

Само защото сте видели един плъх, не означава непременно, че той е единственият нежелан гост във Вашия имот. Имайте предвид, че както мишките, така и плъховете предпочитат да живеят скрити от нашите погледи. Ако видите един плъх, това означава, че популацията им се е разраснала толкова много във Вашия дом – принуждавайки някои от тях да се изнесат от своите скривалища. Време е да предприемете мерки за унищожаване.

Наличието на тези вредни гризачи в дома Ви, може да доведе до множество проблеми за Вас и Вашето семейство. Плъховете са известни преносители на голям брой различни бактерии и вируси, които причиняват множество сериозни заболявания като лептоспироза, салмонелоза и туларемия.

Присъствието на плъхове също представлява сериозна заплаха за структурната цялост на Вашия имот. Независимо от кой вид са, покривни (черни) или норвежки, те просто не уважават собствеността Ви. Плъховете дъвчат или гризат почти всичко, което им попадне – за това се наричат гризачи. Те са повече от способни да пробият дупки през вашите стени или тавани, за да си осигурят лесен достъп до идентифицирани източници на храна и бързи тунели за бягство, обратно до гнездата си.

Една възрастна женска е способна да ражда между 5 и 7 котила годишно. Още по-лошото е, че всеки екземпляр в едно котило сам за няколко месеца достига до пълна зрялост и започва да произвежда свои собствени потомци. Не се колебайте, а още с първите признаци се заемете с тяхното унищожаване.

Поискайте оферта или ни позвънете на 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the flag.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги