Болестотворните микроорганизми естествено съществуват, размножават се и се разпространяват в околната среда, преминавайки от един на друг гостоприемник. Попаднат ли на място, където никой не ги безпокои и съществуват условия за тяхното размножаване и разпространение, предизвикват епидемии. Но с тях вече трудно се борим, защото освен с ограничаването и ликвидирането на епидемията, хората се сблъскват и с проблема от последствията й.

Дезинфекция – унищожаване на патогенни микроорганизми в предприятия, складови и търговски бази от хранително-вкусовата промишленост, хотелиерството и ресторантьорството, болнични и детски заведения и др.

Съществуват законови изисквания и те трябва да се спазват, за да съхраним здравето си и спокойно да ползваме всички продукти и услуги, които ни се предлагат.

Професионалното осъществяване на дезинфекцията е важно условие за успешното й провеждане. Специализираната диагностика и определянето на риска от потенциално инфектиране е условие за даване на нужното предписание за недопускане разпространението на болестотворни микроорганизми. Важно е да се започне с профилактика, за да не се допуска развитието на епидемии.

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги