ДДД абонаменти за Вашия бизнес

 

Ние от Саниста Вип ще Ви предложим едно професионално обслужване в областта на Дезинсекцията, Дезинфекцията и Дератизацията чрез сключване на ДДД абонамент, съобразено с Вашите нужди и изисквания, отговарящо на Всички законови изисквания, на които трябва да отговаря Вашият бизнес. Затова ни се доверете и сключете ДДД абонамент за Вашия бизнес.

Технологията и времето на ДДД обработките ще бъдат съобразени с индивидуалните особености на Вашия бизнес.

Цената на ДДД абонамента, която ще Ви предложим ще бъде обсъдена с Вас след оглед и анализ на спецификата на обекта и на нуждите, които имате.

 

Осигурете си спокойствие чрез нашите ДДД абонаменти за Вашия бизнес

 

Провеждането на професионална дезинсекция осигурява изчистването на обекта от инсекти и предотвратява новото им заселване. От основно значение е познаването на биологията на видовете, срещу които се провежда дезинсекцията и различните препарати за борба с тях. Важно е да се определи типът на обекта, който ще се обезпаразитява. Да се направи преценка за вида и степента на заразеност, за да се определи технологията на обработката.

 

Какаво е важно за нас

 • Успешната борба с някого изисква много добре да го познаваш – периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.
 • Технологията и препаратите за обработката зависят от диагностиката на обекта – съществуват биоциди с различно приложение в зависимост от начина и продължителност на действие или мястото за приложение – течни препарати, пасти, гелове, репеленти и др.
 • и не на последно място – постоянен контрол върху качеството на обработките

 

Провеждането на професионална дератизация – унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.). Вредата от плъховете и мишките е много голяма както в епидемично отношение, така и за икономиката. Във фермата, склада, производствените помещения, търговските обекти, офис сгради и т. н. гризачите нанасят огромни загуби, като повреждат продукцията.

 

Съществуващата нормативна уредба задължава търговците и производителите да извършват професионална дератизация на обектите си. Това е свързано с ограничаване на разпространението на болести, които пренасят гризачите. Намаляват се и загубите в селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост. РЗИ следи за стриктното изпълнение на изискванията и ефективността на провежданата дератизация. Освен това съществува голяма опасност да изгризат документацията Ви, да прегризат кабелите или да създадат психоза у служителите Ви!

За провеждането на ефективна дезинсекция и дератизация е важно след изчистване на обекта да се провеждат периодични поддържащи обработки. Сигурно е, че ако не се провежда профилактика, насекомите и/или гризачите отново ще се заселят. Те се пренасят със стока в магазините и ресторантите, с багаж, с дамска чанта. Преминават по канализацията, по улиците и тротоарите между съседни сгради и по фасадите им. Тези “гадинки” минават през всякакви отвори, за да търсят нови територии, храна и т.н.

Ние разполагаме с необходимите знания и опит за да извършим качествена дезинсекция, дезинфекция и дератизация. Така ще Ви осигурим спокойствие и сигурност, ако потърсите нашите услуги!

 

Поискайте оферта за ДДД абонамент за Вашия бизнес или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Моля кликнете с мишката върху Знаме.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги