Дезакаризация

Унищожаване на кърлежи, акари и паяци и профилактика

Кърлеж - паякообразен паразит от подклас акари - Санста ВИП
Паяци - ДДД - Пръскане против паяци - Саниста ВИП

Предлагаме ДДД услуги за унищожаване (дезакаризация) на:

 1. Паякообразни животни– кърлежи, акари и паяци(за борба с насекоми, посетете страницата ни дезинсекция)
 2. Профилактика.

Провеждането на професионална дезакаризация осигурява:

 • Изчистване на даден обект от паякообразни животни.
 • Предотвратява възможността те отново да се заселят.

За да се извърши качествена ДДД услуга за дезакаризация трябва да се познава биологията на различните видовете и съответните препарати за борба с тях.

Важни условия при дезакаризацията:

 1. Определи вида на обекта, който ще се обезпаразитява.
 2. Реална преценка за вид и степен на заразеност.
 3. Определя технологията на обработката.

За да провеждаш успешна борба с някого е нужно много добре да го познаваш!

Необходими са знания за периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н. Често нашите клиенти ни разказват с изненада как са се опитвали сами да разрешат проблемите си. Какви препарати са закупили от аптеката. Как не са постигнали желания резултат. Колко средства са им коствали тези неуспешни опити.

Дезакаризация – унищожаване на кърлежи, акари и паяци

За паяците

Паяците могат да бъдат изключително неприятни пълзящи животни. Тези, които хапят могат да предизвикат алергични реакции като част от тях са подуване, сърбеж, зачервяване, които не отшумяват бързо. А дори и безобидни, някои от тях изглеждат доста плашещо и неприятно.

 

За кърлежите

Кърлежите са безкрили паразити от клас паякообразни животни. Те паразитират като смучат кръв от хора и различни животни. Нападението на хора и животни от тези кръвосмучещи животнистава най-често в паркове, градинки, гори, пасища и други места с по-буйна растителност. Там тези животни изчакват гостоприемника си (най-често върху растителност) и го нападат. Общоизвестен факт е, че кърлежите (акарите) са преносители и причинители на редица болести, за които ако не бъдат взети навременни мерки, могат до доведат до фатален край. Най-опасни за хората са:

 • Марсилска треска;
 • Ку-треска;
 • Туларемия;
 • Кърлежови енцефалити и др.
 • В дома Ви – апартамента, къщата, двора. Освен че предизвикват дискомфорт, те създават рискова обстановка, тъй като са разпространители на много инфекциозни, а в редица случаи и на алергична основа, заболявания.
 • На работното Ви място – складове, производствените помещения, търговските обекти, офис сгради и т. н
 • Открити площи – детските площадки, парковете, поляните, на които отиваме, за да играят нашите деца, на разходка или просто на пикник.

Технологията на обработката

Тя зависи от диагностиката на обекта и като правило включва последователното използване на няколко препарата в зависимост от местата на заселеност.

За помещения, в които живеят или работят хора с различни алергии

За ефективността на провежданата  дезакаризация най-важното е след изчистване на обекта да се провеждат периодични поддържащи (профилактични) обработки.

Всяка дейност има нужда от своите специалисти, от хора, които са професионално подготвени да се справят с дадена проблематика.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Сърце.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги