ДДД услуги – Дървеници

Обработките против дървеници се извършват от нашите професионални екипи с дългогодишен опит.

Всеки наш служител е преминал специално обучение. Притежава необходимото разрешително за извършване на дейността. Препаратите, които използваме са на водещи в областта производители. Одобрени са от Министерство на здравеопазването. Подбрани в следствие на нашитите наблюдения и практика. Могат да се използват в домовете Ви, където живеят Вашите деца и домашни любимци. Употребяват се за третиране в детски градини, обществени заведения и болници.

Дървеници - ДДД услуги - Саниста ВИП

Една обработка не е достатъчна за да се преборите с тях. След 14-тия ден е необходимо повторно третиране. Природата се е погрижила за тяхното оцеляване и препаратите не влияят върху яйцата им. Това налага повторно третиране на заразените повърхности.

Внимание! 

Един от главните индикатори за наличие на дървеници са оставените от тях малки черни или кафяви петна по мебелите, стените и другите предмети.

Най-често дървениците се разпространяват, пасивно (при транспортиране на мебели и дрехи) и активно (чрез предвижване на собствен ход по вътрешните и външните стени на жилищата).

Обикновена (постелна) дървеница (Cimex hemipterus)

  • Паразитиращите по хората дървеници са над 20 вида, като в България най-разпространен вид е обикновената (постелна) дървеница.
  • Възрастните индивиди достигат едва 4-6мм дължина и са с червено-кафява окраска. Предпочитат да се крият и обитават зад и в дървени повърхности (мебели, дюшемета и други), от където произлиза и името им. Предпочитат температура от 24-28˚C.
  • Женските дървеници снасят 1-5 яйца дневно. в продължени на 2 месеца или общо 200 яйца през живота си.

Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД услугите и ни позволете да Ви помогнем!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги