ДДД услуги – Бълхи

Предлагаме професионални обработки против бълхи.

Обработките против бълхи се извършват от нашите професионални екипи с дългогодишен опит. Всеки наш служител е преминал специално обучение и притежава необходимото разрешително за извършване на дейността. Препаратите, които използваме са на водещи в областта производители. Притежават разрешение от Министерство на здравеопазването. Подбрани са в следствие на нашитите наблюдения и практика.

Бълхи ДДД услуги - Саниста ВИП

Препаратите против бълхи, които ползваме могат да се използват:

  • В домовете, където живеят Вашите деца и домашни любимци.
  • В детски градини.
  • В обществени заведения и болници.
Бълхи ДДД услуги

Бълхите, също като хлебарките, са едни от често срещаните вредители в нашия бит. Бълхите са разпространени както в селата, така и в големите градовете. Най-често ухапването от бълхи причинява алергични реакции.
Най – разпространени в България бълхи са:

  • кучешката бълха ;
  • котешката бълха ; 
  • човешката бълха ;

При бълхите кръвосмучат както мъжките, така и женските индивиди от 1 минута до няколко часа. Хранят се няколко пъти в денонощието. Бълхите са преносители на редица заболявания, сред които най – важни са: бубонната чума, туларемията и ендемичният миши тиф. Основни преносители (гостоприемници) на бълхите са домашните любимци – кучета и котки, а също така и някои от гризачите, най-често – черния и сивия плъх.

Бълхите се размножават и разпространяват най-бързо през лятото и есента. Това се дължи на големите температурни аномалиии, редувани с чести валежи.

Внимание!

При третирането на бълхи се налага повторна обработка, в рамките на 14 дни, тъй като при по-високи температури, яйцата им се излюпват прекалено бързо, а препаратите не влияят върху тях. Голямо значение за ефективното третиране срещу бълхите, зависи и от местоположението им, тъй като в закрити помещения инсектицидните препарати действат по-бързо и ефективно.

Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД защитата и ни позволете да Ви помогнем!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги