Пълзящи насекоми

Хлебарка борба домашни условия - ДДД услуги - Саниста ВИП
Дървеници - ДДД услуги - Саниста ВИП

Защита от пълзящи насекоми

Пълзящите насекоми винаги развиват на подсъзнателно ниво у човека усещането, че похитената област е мръсна, заразна и т.н. Това не е случайно. Видовете пълзящи насекоми често са сред най-големите разпространители на вируси, бактерии и др. Точно това създават усещането, че където са те, там са и заразите. Ние знаем, че няма човек, който да не се притеснява да има пълзящи насекоми вкъщи, в офиса и навсякъде другаде, където споделя време със свои близки, познати и колеги. Никой не би искал при посрещане на приятели у дома, в коридора да се разхождат хлебарки, паяци и други видове пълзящи насекоми.

Саниста ВИП – осигурява защита от пълзящи насекоми!

Бъдете отговорни към своето и здравето на вашите близки и потърсете помощ от специалисти!

Пълзящите насекоми не са за подценяване и справянето с тях не може да бъде извършено с подръчни средства. Причините затова са, че повечето видове се размножават и избират за дом труднодостъпни места, а размножаването им се случва изключително бързо.

Екипите на Саниста ВИП са специалисти в бързото откриване на пълзящи насекоми и според видовете им успяват незабавно да назначат правилната схема за справяне с тях. Това ще Ви избави от сигурни притеснения, зарази и неудобни ситуации.

С цел предотвратяване на последваща поява на пълзящи насекоми, специалистите на Саниста ВИП не приключват работата си след видимото отстраняване на вредителите. Следенето на засегнатата област продължава с цел трайно отстраняване на нежеланите обитатели във Вашето пространство.

Саниста ВИП

Това, което Саниста ВИП прави!

  • подготвяме обстоен оглед на най-труднодостъпните места, за да се открие точното място, което са си избрали за размножаване пълзящите насекоми.
  • изготвяме схема за справяне с вида пълзящи насекоми;
  • осигуряваме необходимото качество с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност;
  • даваме необходимата гаранция за извършените процедури;
  • продължаваме да поддържаме връзка със своите клиенти, да извършваме профилактика и да се грижим да няма повторна поява на пълзящи насекоми.
дезинфекция, дератизация и дезакаризация - Саниста ВИП
гр. София, ул. Нишава 58, ет.1, ап. 6
sanista@sanista.net
0888 282 490 | 0888 61 47 46

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги