Хлебарки - ДДД услуги - Саниста ВИП
Плъх - ДДД услуги - Саниста ВИП

Предлагаме ДДД обработка против:

Хлебарки, бълхи и/или гризачи на жилищни входове, мазета, абонатни станции и общите части във Вашите жилищни входове или комплeкси.От изключителна важност е редовната профилактика във Вашите входове, мазета и общи части. Поддържайки ги без вредители Вие си гарантирате спокойствие и във Вашите домове. С профилактиката си осигурявате бариера, която не допуска развъждането и разпространението им. Това Ви пести бъдещи проблеми, пести Ви време както и финансови средства.

По този начин Вие се грижите и за Вашето здраве!

След оглед от нашите специалисти, ако е необходимо ще Ви дадем препоръки, с които да имате възможност да предотвратите бъдещата поява на вредителите.

Обработките се извършват с препарати, който са разрешени за употреба на територията на Република България и ЕС.  Разполагаме с професионални екипи и техническо оборудване, с което да обезпечим бързото изпълнение и добрите резултати от нашата работа!

С грижа за здравето и комфорта на всеки наш клиент ние пестим Вашето време като:

  • осигуряваме необходимото качество с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност;
  • даваме необходимата гаранция, поради което работим по индивидуална схема с всеки наш клиент;
  • ние държим на Вашето удовлетворение от работата с нас и затова за нас е важно да поддържаме връзка и да знаем, че сме си свършили добре работата.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Звезда.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги