Кърлежи , ДДД услуги за справяне с кърлежите - Саниста ВИП
Комари - ДДД услуги - Саниста ВИП

Външните площи, независимо в каква форма са те, са неизменна част от живота на всеки един от нас. Дворове, жилищни комплекси, паркове, детски градини, училища и др. са само част от външните площи, които неусетно са се превърнали в част от живота ни. Преди да разкрием какво се случва там и как да се справим с него е важно всеки отговорен за своето и за здравето на близките си човек да знае, че отговорност за външните площи има всеки един от нас! Не е оправдание, а безотговорност да се заблуждаваме, че някой конкретен отговаря за парка между жилищните сгради, че някой е длъжен да следи за липса на паразити и насекоми по детските площадки и че някой е задължен да се грижи за всички други пространства.

Отговорността има всеки един от нас, който използва външни площи! В тази връзка, ако Вие като родител или обикновен гражданин забелязвате нашествие на насекоми по някое от споделените външни площи е важно да вземете мерки! Вие сте отговорни да не „лепнете“ някое насекомо върху себе си и близките си, както и да не пренесете насекомо, което да се размножи и развие в дома Ви, в офиса Ви и като цяло да се намеси в личното Ви пространство.

Саниста ВИП – професионална обработка на открити площи

В случай че сте потърпевш и забелязвате насекоми и вредители по външни площи не се колебайте да потърсите специалистите на Саниста ВИП! Ние знаем как да се справим и да обработим площите против кърлежи, бълхи и/или комари и др., за да сте спокойни както Вие, така и всички други, които споделят същите външни площи.

Важно е да се има предвид че Вие сами е непосилно да се справите с насекомите от външните площи. Във външна среда определени видове насекоми са „в свои води“ и навлизането в техния живот Ви прави безсилни. Изготвянето на специална схема за справяне с различните видове насекоми, носещи рискове за Вас и близките Ви по външните части е процес, който изисква познания и специализирана намеса.

Хлебарки - превенция - унищожаване - ДДД услуги - Саниста ВИП

Саниста ВИП – това, което правим за нашите клиенти!

  • подготвяме обстоен оглед и категоризираме от кои видове са насекомите, с които трябва да се справим, без значение квадратурата;
  • изготвяме схема за справяне с вида/видовете насекоми;
  • осигуряваме необходимото качество с перфектна работа, пълен контрол и поемане на отговорност;
  • даваме необходимата гаранция за извършените процедури;
Качествена услуга по ДДД - sanista.net

Абонамент – възможност, която предлага Саниста ВИП

Не е важно вредителите, които са се натрапили в живота Ви да бъдат просто унищожени, а да бъде трайно премахната възможността от повторната им поява. Без значение дали става въпрос за защита на дома Ви, офиса Ви или външните площи призоваваме да бъдете отговорни, за да сте спокойни отново от поява на насекоми, за да спестите средства и за да гарантирате грижа и здраве както за Вас, така и за Вашите близки.

Какво осигурява абонамента?

  • Успешна борба с вредителите, която изисква много добри познания в областта – периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.
  • Подходяща технология на обработката, която зависи от диагностиката на обекта – съществуват дезинсектанти с различно приложение в зависимост от начина и продължителност на действие или мястото за приложение – течни препарати, пасти, гелове, репеленти и др.
  • Провеждане на професионална дератизация – унищожаване на гризачи (плъхове, мишки, полевки и др.)

 

Абонаментът към Саниста ВИП е подходящ за всеки, който поне веднъж се е сблъскал с нашествие от вид насекоми. Погрижете се за служителите си в офиса, за колегите си, за близките си вкъщи и за себе си! А ние имаме грижата за останалото!  Това не е поредният стандартен абонамент, това е абонамент, който осигурява здраве, спокойствие, комфорт и отговорност!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Самолет.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги