ДДД Услуги – Хлебарки

Предлагаме на Вашето внимание комбинирани обработки поротив хлебарки. Третиране във вашия дом, на работното място, заведение или жилищен вход. Обработките се извършват от нашите професионални екипи с дългогодишен опит. Всеки наш служител е преминал специално обучение. Притежава необходимото разрешително за извършване на дейността.

Пръскане и борба с хлебарки – ДДД услуги

Препаратите, които използваме са на водещи в областта производители. Одобрени са от Министерство на здравеопазването и са подбрани в следствие на нашитите наблюдения и практика. Могат да се използват в домовете Ви, където живеят Вашите деца и домашни любимци. Разрешена е употребата им в детски градини, обществени заведения и болници.

Хлебарки - ДДД услуги - Саниста ВИП

Провеждането на професионална дезинсекция и профилактика осигурява:

  • Изчистване на даден обект от хлебарки.
  • Предотвратява възможността те отново да се заселят.

За хлебарките

За тях е характерно, че природата се е погрижила много добре за бъдещото им поколение. Капсулата, в която е защититила наследниците им, е изключително устойчива и не подлежи на унищожение с препарати. Дори и да се справите с възрастните екземпляри в момента, то след някоя друга седмица ще установите, че съвсем не сте изгонили неканените си гости. Ако преди месец сте видяли да пропълзява една, то сега може да е дошло времето да се разхождат примерно няколко десетки подрастващи екземпляра. Тях трудно ще забележите докато не добият по-съществени размери, а дотогава вече не знаете с колко си имате работа, а и къде точно да ги откриете накуп. Необходими са знания за периода и начина на размножаване, миграция, начин на хранене и т.н.

Освен че предизвикват дискомфорт, те създават рискова обстановка тъй като са разпространители на много инфекциозни – над 40, между които – хепатит, дезинтерия, салмонела, коремен тиф, а в редица случаи и на алергична основа, заболявания.

Доверете се на опита и професионализъма в сферата на ДДД услугите на Саниста ВИП и ни позволете да Ви помогнем!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги