Пръскане против мухи

Саниста ВИП предлага професионално изпълнение на услугата пръскане против мухи в помещения от различен тип – жилищни сгради, болници, училища, офиси, магазини, ресторанти, предприятия. Обработките на обектите се извършват от обучени професионалисти, преминали успешно през професионално обучение в РЗИ. Пръскането се извършва в затворени помещения и на външни площи.

Дейността се извършва след обстоен оглед и диагностика, спрямо които се изготвя специфичен план за пръскане. Този оглед е напълно безплатна услуга. Като наш клиент можете да избирате еднократна обработка или да се възползвате от абонаментните ни програми за Вашия бизнес. Ценовите планове се определят след преценка на състоянието на обекта, който предстои да бъде обработен.

Мухите са изключително неприятни насекоми, които развалят комфорта в дома и на работното място, освен това обаче те могат да бъдат изключително опасни, тъй като са преносители на различни болести. Кръженето им в помещения, в които се съхраняват, произвеждат и обработват хранителни продукти, е много опасно. Всеки, който развива бизнес в тази ниша, трябва да се справи успешно със задачата да държи мухите далеч.

Нашата мисия от самото създаване на компанията през 1998 г. е да осигуряваме здравословна среда за всяко домакинство или бизнес, потърсили нашите услуги. Потърсете ни, а ние ще се погрижим да държим вредителите далеч!

Препарати против мухи

Препаратите, с които нашите екипи си служат в борбата с неприятните летящи насекоми, са изцяло безвредни за здравето хората и домашните любимци. Характерно за тях е, че имат продължителен ефект. В зависимост от спецификата на обекта, служителите ни ще преценят какъв тип препарати да приложат за най-добър резултат.

Има помещения, където пръскането е невъзможно и в такива случаи се прилагат друг тип методи. За трайно справяне с проблема е препоръчително да се извършват периодични обработки.

Мухи - ДДД услуги - Саниста ВИП

Как да се отървем от мухите

Пръскането, монтирането на мрежи на вратите и прозорците, поставянето на примки са сред най-широко използваните методи за превенция. Комбинираното им прилагане ще прогони летящите насекоми, които стават особено настъпателни в набезите си през летния сезон. Летят навсякъде и нарушават комфорта и здравословната Ви среда на живот и работа.

За мухите

Познати са около 70 семейства мухи. Разпространени са по цялото земно кълбо. Характерна особеност в храненето им е честата смяна на източника на храна, като по този начин те пренасят над 40 болестотворни причинители, предимно на чревни инфекции и най-вече дизентерия. Този вид летящи насекоми използват за храна и място на размножаване, разлагащи се органични материали от растителен и животински произход, които най-често са в резултат от всекидневната дейност на хората.

Според местообитанието се срещат следните видове:

  • синантропни – тясно свързани с живота на човека;
  • синбовилни – свързани с човека и домашните животни;
  • екзантропни – разпространени в природата;

При нужда от качествени ДДД услуги и индивидуален подход за успешно и трайно решаване на проблема потърсете Саниста ВИП!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Звезда.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги