Справете се с хлебарките с помощта на професионалистите!


Вече можете да се справите лесно и безопасно с нашествието на хлебарки във вашия дом или на работното ви място. Ние, от Саниста ВИП, сме доказани професионалисти в ДДД услугите, включително и в унищожаването на хлебарки. Научете повече в следващите редове.

 

Какви вреди могат да нанесат хлебарките на вашия дом и здраве?

Хлебарките могат да създадат сериозен дискомфорт в помещенията, в които са се заселили. Освен това те са преносители на опасни бактерии и вируси, които сериозно могат да навредят на човешкото здраве. Известно е, че тези пълзящи насекоми са разпространители на повече от 40 инфекции, сред които хепатит, дизентерия, салмонела и коремен тиф. Това се дължи на факта, че те обитават различни замърсени места, а след това се промъкват в шкафовете в кухнята, където достигат до хранителните продукти.

Тези насекоми са изключително устойчиви и трудно податливи на въздействие. Дори да се справите с възрастните екземпляри сега, то след няколко седмици ще установите, че съвсем не сте изгонили неканените си гости. Ако преди месец сте видели да пропълзява една, то сега може да се разхождат няколко десетки подрастващи екземпляра. Тях трудно ще забележите, докато не добият по-съществени размери. Окончателното им унищожаване е напълно възможно, когато се извърши качествено с помощта на подходящи препарати.

хлебарка на бял фон отблизо

Как да се отървем от хлебарките

Веднъж влезли в помещението, хлебарките могат да се скрият буквално навсякъде, включително и на най-труднодостъпните за хора места. Най-ефективният начин за борба с хлебарките е използването на специализирана фирма, каквато е Саниста ВИП. Въпреки че съществуват най-различни домашни методи за справяне с вредните насекоми, ефектът им не е толкова дълготраен. Но преди да предприемете мерки е нужно да откриете откъде всъщност идват хлебарките, за да подпомогнете нашите специалисти. Въпреки че те ще направят необходимия оглед, много по-лесно е, ако преди това сами сте открили някои от локациите на насекомите. В следващите редове сме изброили някои от най-често срещаните скривалища на хлебарки:

 • В съществуващи пукнатини и дупки, най-често в кухнята, в шкафовете в банята и мебелите;
 • Често влизат през малките дупчици около прозорците и вратите;
 • Обичат да се крият под и зад хладилници, печки, микровълнови фурни и други електрически уреди;
 • Може да ги откриете и под подовото покритие;
 • Картонени кутии, контейнери за съхранение и дори кучешка храна;
 • Навсякъде, където се складират непотребни вещи или строителни материали.

Ефикасно пръскане против хлебарки от Саниста ВИП

Саниста ВИП предлага ефикасно пръскане против хлебарки, което гарантира окончателно справяне с тях. За целта залагаме на два основни компонента – квалифицирани в областта на дезинсекцията специалисти и качествени препарати. Служителите ни са преминали през специални обучения, притежават всички необходими разрешителни за работа и разполагат със солиден опит в областта на ДДД услугите. След като извършат оглед, те ще направят преценка за степента на заразеност на мястото и ще изготвят план за обработка.

Огледът и диагностиката са безплатни услуги за всеки клиент на Саниста ВИП и включват определяне на площта, вида, предназначението и степента на заразеност. На тази база екипите ни ще изберат и най-подходящите за конкретния случай препарати. Всеки препарат, с който си служим, е одобрен от Министерството на здравеопазването на Република България и е напълно безвреден, както за хора, така и домашни любимци. Разрешена е също употреба в помещения с по-специфично предназначение, като детски градини, обществени заведения и болници.

Биоцидите, с които извършваме обработките, са разработени в световноизвестни лаборатории – SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др. Преминали са през необходимите тестове и качествени проверки. Нямат цвят и мирис, не са агресивни към повърхностите, върху които се прилагат. Дейността включва обработка на всички помещения в жилището, като особено внимание се обръща на скривалищата на тези насекоми.

Крайният резултат след намесата на нашите екипи ще бъде:

 • Пълно изчистване на третирания обект от хлебарки;
 • Предотвратяване на възможността те отново да се заселят.

Предлагаме пръскане срещу хлебарки в хотели, ресторанти, болнични заведения, административни и офис сгради, детски градини и училища, производствени сгради и домове.

Защо Саниста ВИП е най-подходящата опция за вашите нужди?

 • Професионална фирма с доказан опит в унищожаването на хлебарки и други инсекти от 1998 г.;
 • Висококвалифицирани специалисти, преминали професионално обучение в Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването;
 • Безплатен оглед и диагностика на обекта;
 • Обработка с ефективни препарати;
 • Трайно унищожаване на хлебарки, подплатено с протокол за качеството на извършената дейност;
 • Разумни цени, спрямо площта, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Моля кликнете с мишката върху Къща.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги