Справете се с хлебарките с помощта на професионалистите!


Трайното унищожаване на хлебарки е напълно постижимо, когато обработките се извършват професионално. За да се преборите напълно с тези пълзящи насекоми, изберете услугата пръскане против хлебарки на Саниста ВИП. Предлагаме професионално пръскане за вашите дом, жилищен вход и работно място. Обърнете се към нас при проблем и наш екип ще направи оглед на терена, като той ще избере правилния начин за пръскане срещу хлебарки, който ще ви отърве окончателно от набезите им.

Ефикасно пръскане против хлебарки

Предлагаме ви ефикасно пръскане против хлебарки, което гарантира окончателно справяне с тях. За целта залагаме на два основни компонента – квалифицирани в областта на дезинсекцията специалисти и качествени препарати. Служителите ни са преминали през специални обучения, притежават всички необходими разрешителни за работа и разполагат със солиден опит в областта на ДДД услугите. След като извършат оглед, те ще направят преценка на степента на заразеност на обекта и ще изготвят план за обработка.

Огледът и диагностиката са безплатни услуги за всеки клиент на Саниста ВИП и включват определяне на площта, вида, предназначението и степента на заразеност. На тази база екипите ни ще изберат и най-подходящите за конкретния случай препарати. Всеки препарат, с който си служим, е одобрен от Министерството на здравеопазването на Република България и е напълно безвреден, както и за хора, така и домашни любимци. Разрешена е също употреба в помещенения с по-специфично предназначение, като детски градини, обществени заведения и болници.

Биоцидите, с които извършваме обработките, са разработени в световноизвестни лаборатории – SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др. Преминали са през необходимите тестове и качествени проверки. Нямат цвят и мирис, не са агресивни към повърхностите, върху които се прилагат. Дейността включва обработка на всички помещения в жилището, като особено внимание се обръща на скривалищата на тези инсекти.

Крайният резултат след намесата на нашите екипи ще бъде:

 • Пълно изчистване на третирания обект от хлебарки;
 • Предотвратяване на възможността те отново да се заселят.

Предлагаме пръскане срещу хлебарки в хотели, ресторанти, болнични заведения, административни и офис сгради, детски градини и училища, производствени сгради и домове.

хлебарка на бял фон отблизо

Защо Саниста ВИП е най-подходящата опция за вашите нужди?

 • Професионална фирма с доказан опит в унищожаването на хлебарки и други инсекти от 1998 г.;
 • Висококвалифицирани специалисти, преминали професионално обучение в Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването;
 • Безплатен оглед и диагностика на обекта;
 • Обработка с ефективни препарати;
 • Трайно унищожаване на хлебарки, подплатено с протокол за качеството на извършената дейност;
 • Разумни цени, спрямо площта, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Свържете се с нас и се доверете на нашия опит в ДДД услугите!

Какви вреди могат да нанесат хлебарките на вашия дом и здраве?

Хлебарките могат да създадат сериозен дискомфорт в помещенията, в които са се заселили. Освен това те са преносители на опасни бактерии и вируси, които сериозно могат да навредят на човешкото здраве. Известно е, че тези пълзящи насекоми са разпространители на повече от 40 инфекции, сред които хепатит, дезинтерия, салмонела, коремен тиф. Това се дължи на факта, че те обитават различни замърсени места, а след това се промъкват в шкафовете в кухнята, където достигат до хранителните продукти.

Тези инсекти са изключително устойчиви и трудно податливи на въздействие. Природата се е погрижила добре за защитата на бъдещото им поколение. Дори и да се справите с възрастните екземпляри сега, то след няколко седмици ще установите, че съвсем не сте изгонили неканените си гости. Ако преди месец сте видели да пропълзява една, то сега може да е дошло времето да се разхождат няколко десетки подрастващи екземпляра. Тях трудно ще забележите, докато не добият по-съществени размери. Окончателното им унищожаване е напълно възможно, когато се извърши качествено с помощта на подходящи препарати. Не губете време, а се свържете със Саниста ВИП – експерт в борбата с инсектите!

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Моля кликнете с мишката върху Сърце.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги