Пръскане срещу дървеници

Пръскане срещу дървеници е сред портфолиото от професионални ДДД услуги, предлагани от Саниста ВИП. Обработките се извършват от екипи с дългогошен опит, въоръжени с необходимите знания, умения, екипировка, оборудване и препарати. За да се справяме успешно в борбата с тези пълзящи насекоми, всеки наш служител е преминава през специално обучение. На база, на което получава необходимото разрешително за извършване дейността. Препаратите, които използваме, са разработени от водещи производители. Одобрени са от Министерство на здравеопазването. Подбрани са въз основа на нашите наблюдения и практика. Могат да се използват в домовете Ви, където живеят Вашите деца и домашни любимци, без да им навредят.

Употребяват се за третиране в детски градини, обществени заведения и болници. Извършваме професионално пръскане срещу дървеници във всякакъв тип помещения – обществени сгради, офис центрове, магазини, складове, заведения, хотели, частни жилища, училища и т.н. Цените за услугите се договарят след извършването на оглед на мястото, което предстои да се третира. На база на този оглед служителите на Саниста ВИП получават необходимата информация за обекта и преценяват как да подходят към конкретния проблем. Огледът и диагностиката са безплатна услуга за всеки клиент. Предлагаме абонаментни програми и еднократни обработки.

Унищожаване на дървеници

Пълното унищожаване на дървеници е доста трудоемка дейност. Добре е да знаете, че една обработка не е достатъчна, за да се преборите с тях. След 14-тия ден е необходимо повторно третиране. Природата се е погрижила за тяхното оцеляване и препаратите не влияят върху яйцата им. Това налага повторно третиране на заразените повърхности.

Внимание!

Един от главните индикатори за наличие на кафеникавите пълзящи насекоми са оставените от тях малки черни или кафяви петна по мебелите, стените и другите предмети. Най-често те се разпространяват

  • пасивно – при транспортиране на мебели и дрехи;
  • активно – чрез придвижване на собствен ход по вътрешните и външните стени на жилищата.
Дървеници - ДДД услуги - Саниста ВИП

За дървениците

Паразитиращите по хората дървеници са над 20 вида, като в България най-разпространен вид е обикновената (постелна) дървеница. Възрастните индивиди достигат едва 4-6 мм дължина и са с червено-кафява окраска. Предпочитат да се крият. Намират си убежище най-често зад и в дървени повърхности (мебели, дюшемета и други), откъдето произлиза и името им. Предпочитат температура от 24-28˚C. Женските индивиди снасят 1-5 яйца дневно в продължение на 2 месеца или общо 200 яйца през целия си живот. Доверете се на нашия опит и професионализъм в ДДД услугите! Ние ще изгоним нежеланите гости в дома Ви и ще върнем комфорта в него! Не се колебайте да ни потърсите! Независимо дали проблемът е във Вашия дом или работно място, ние сме насреща.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Камион.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги