В нашето портфолио се откроява услугата пръскане срещу кърлежи. Извършваме специализирана обработка на терени против опасните кръвосмучещи паразити, които нападат както хора, така и животни. Разполагаме с професионални екипи с дългогодишен опит в ДДД услугите. Всеки наш служител е преминал специализирано обучение и притежава необходимото разрешително за извършване на дейността. Познанията, съчетани с опит, са превърнали служителите ни в професионалистите, които са. Към всеки случай подхождаме индивидуално и необходимото внимание, избираме най-ефикасните за случая препарати. Наред с това с професионално оборудване и екипировка от висок клас. Препаратите, с които си служим, са на водещи в областта производители. Одобрени са от Министерство на здравеопазването. А подборът им е направен на базата на нашите наблюдения, опит и предоставена информация от производителите. Могат да се прилагат безопасно във Вашия дом и са напълно безопасни за Вас, Вашите деца и домашни любимци. Подходящи са за употреба в детски градини, обществени заведения и болници. Предлагаме както абонаментно обслужване, така и еднократно пръскане. Цената на услугата се определя след безплатен оглед, на базата на който нашите специалисти се запознават с площта, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Кърлежи , ДДД услуги за справяне с кърлежите - Саниста ВИП

За кърлежите

Кърлежите са паразити спадащи към клас паякообразни. Те паразитират като смучат кръв от хора и различни животни. Нападението на хора и животни от тези кръвосмучещи насекоми става най-често в паркове, градинки, гори, пасища и други места с по-буйна растителност. Там тези насекоми изчакват гостоприемника си (най-често върху растителност) и го нападат. Общоизвестен факт е, че кърлежите (акарите) са преносители и причинители на редица болести, за които ако не бъдат взети навременни мерки, могат до доведат до фатален край. Най-опасни за хората са:

  • Марсилска треска;
  • Ку-треска;
  • Туларемия;
  • Кърлежови енцефалити и др.

Затова при ухапване от това насекомо, независимо колко безобидно изглежда то, веднага се обърнете към лекар-специалист без да го отстранявате собственоръчно.

Кърлежи - ДДД услуги - Саниста ВИП

Какво прави Саниста ВИП – добри практики

През пролетта /април – май/ със затоплянето на времето, кърлежите излизат на повърхността на почвата. През есента /септември – октомври/ отново се заравят, за да могат да презимуват. За ефективна борба с тях е необходимо да се извършат обработки 2 пъти в годината през съответните месеци. При обилни и чести валежи и високи температури, популацията им нараства и обикновено се налага извършване на допълнителни обработки през летните месеци. Саниста ВИП със своите професионални екипи извършва качествена обработка на терените и пръскане срещу кърлежи, като предлагаме и абонаментно обслужване. Доверете се на нашите знания, за да си осигурите спокойствие!

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги