бълха на бял фон отблизо
насекомо отблизо на бял фон

Имате хлебарки, мравки, бълхи, дървеници или други гадини в дома си? Чудите се как да се отървете от нежеланите летящи и пълзящи насекоми, които нарушават комфорта ви? Най-доброто решение на този проблем е извършване на дезинсекция. Това е процес за избиване на насекомите, който включва третиране с инсектициди и репеленти. Методът на дезинсекция е най-разпространеният начин за борба с вредителите в домакинствата.

Основната цел при извършвана на дезинсекция е да се предотврати разпространението на болести, пренасяни от насекомите. Хлебарките, например, могат да са преносител на бактерии, вируси и паразити, които да причинят сериозни заболявания у хората.

Бълхите също могат да ви заразят с различни болести чрез ухапване. Дезинсекцията ще избие всички хлебарки, мравки, дървеници и други насекоми и ще им попречи да влязат в дома ви отново. Това се осъществява чрез прилагане на различни методи – пръскане с препарати, поставяне на капани и отрови.

различни видове насекоми

Ефикасно пръскане против насекоми

Ние, от Саниста ВИП, предлагаме дезинсекция и висококачествени професионални ДДД услуги. Ние извършваме ефикасно пръскане против насекоми:

 • Летящи насекоми – мухи, комари, молци, оси;
 • Пълзящи насекоми – хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др.;
 • Профилактика.

В основата на качествената дезинсекция са нашите задълбочени познания относно биологията на различните видовете инсекти. По този начин избираме най-ефикасните препарати за пръскане против насекоми. Служим си с професионални инсектициди и репеленти, разработени в едни от най-добрите лаборатории в света. Препаратите за дезинсекция, които използваме, са одобрени от Министерството на здравеопазването и са безвредни за хората и домашните любимци.

Екипите ни се състоят от специалисти, преминали през всички необходими обучения за извършване на дезинсекция, които освен с висококачествени препарати, си служат и с професионално техническо оборудване за ефективно пръскане против насекоми. По този начин Саниста ВИП ще ви избави от неприятните пълзящи и летящи насекоми.

Когато се свържете с нас, професионалните ни екипи ще изпълнят следните важни условия преди пристъпване към дезинсекция:

 • Определяне вида на обекта, който ще се обезпаразитява;
 • Реална преценка за вид и степен на заразеност;
 • Определяне на технологията на обработка.

В дългогодишната си практика сме се изправяли пред редица предизвикателства и сме решавали различни проблеми. Благодарение на натрупания опит в ДДД услугите, предлагаме на клиентите си ефикасна дезинсекция на жилищни входове, комплекси и външни площи.

Жилищните входове са убежище на много насекоми. Именно от тук тези гадинки могат да се разпространят и в апаратаментите. Чрез извършване на дезинсекция на жилищни входове от Саниста ВИП се ограничава разпространението на инсекти в сгради и комплекси.

Ние предлагаме също така и дезинсекция на външни площи като детските площадки, парковете, поляни и други. Това са едни от най-приятните места за почивка, но същевременно са дом за редица насекоми. Саниста ВИП извършва ефикасно пръскане против насекоми за обезпаразитяване на тези обекти, за да не представляват опасност за посетителите.

Уви, не съществува универсално решение за ефективно справяне. В борбата с всеки тип насекомо ние подхождаме индивидуално, като анализираме особеностите на вида и сериозността на проблема. По този начин правим правилна преценка по отношение на това, какви препарати за дезинсекция да приложим.

Защо да се доверите на Саниста ВИП

Саниста ВИП предлага еднократни и абонаментни услуги за дезинсекция. Стараем се да предлагаме цени, съобразени с възможностите на своите клиенти. Колко ще струва пръскането против насекоми, зависи от големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта. Цената се формира след провеждане на безплатен оглед от наш екип. Предлагаме абонаментни програми и изгодни оферти за бизнеси. Изберете Саниста ВИП, защото:

 • Ние имаме над 20-годишен опит в сферата на дезинсекцията и ДДД услугите.
 • Разполагаме с висококвалифицирани служители, които са преминали всички необходими обучения от Регионална здравна
 • инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването.
 • Използваме изпитани продукти за дезинсекция и повторна поява на насекоми.
 • Прилагаме иновативни технологии за дезинсекция и непрестанно усъвършенстваме своите познания.
 • Предлагаме високо качество на конкурентни цени.

Какви вреди могат да нанесат насекомите

Термитите се хранят с дърво. Това разрушава целостта на мебелите и декорацията и отслабва носещите дървени конструкции във вашия дом.

Щетите, които хлебарките могат да нанесат, са увреждане на тапетите и текстилните завеси. Те също така могат да пренасят бактерии и вируси, които причиняват заболявания като салмонела.

Мравките ядат дърво, хартия, гоблени, предмети от кожа и плат. Те също така могат да повредят боята и да оставят феромони върху предметите, което привлича повече мравки към обекта, причинявайки по-нататъшно унищожаване.

Дървениците могат да повредят вашите матраци и вълнени одеяла. Известно е, че те носят тиф и някои заболявания, които причиняват спазми в дихателните мускули, което води до затруднено дишане и респираторни проблеми.

Бълхите могат да замърсят килимите, мебелите, завесите и меките мебели. Те често се срещат при домашните любимци като котки, кучета, птици и зайци. Известно е, че бълхите пренасят болест, която причинява сърбеж и дразнене на човешката кожа.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

  Моля кликнете с мишката върху Дърво.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги