Дезинфекция саниста бактерии
Дезинфекция микроби бактерии саниста

Дезинфекцията стои в основата на поддържането на здравословна среда за работа и живот. Тя е начин за справяне с микроорганизмите, причинители на различни болести. Болестотворните микроорганизми естествено съществуват, размножават се и се разпространяват в околната среда, преминавайки от един на друг гостоприемник. Попаднат ли на място, където никой не ги безпокои и съществуват условия за тяхното размножаване и разпространение, предизвикват епидемии. Но с тях вече трудно се борим, защото освен с ограничаването и ликвидирането на епидемията, хората се сблъскват и с проблема от последствията ѝ.

Дезинфекция на помещения

Дезинфекция на помещения, служещи за различни цели, е абсолютно задължителна мярка за осигуряване на възможно най-здравословни условия за всеки човек, прекарващ голяма част от времето си в тях. От изключителна важност е работодателите да предоставят най-комфортна за здравето на служителите си среда, ето защо тяхно задължение е да извършват редовна и планирана дезинфекционна обработка на работното пространство. Ние от Саниста ВИП идваме на помощ в тази ситуация, като предлагаме абонаменти за извършване на качествена периодична обработка на предприятия, складови и търговски бази, заведения и хотели. Не се колебайте да се свържете с нас! Заедно ще обсъдим план за действие и ще започнем съвместна работа.

Дезинфекция в бизнес сгради

Собствениците на бизнеси носят редица отговорности, сред които и да полагат грижи за запазване на здравето на хората. В тази връзка правилната дезинфекция на работното място играе ключова роля. Всеки бизнес трябва да обърне внимание на тази дейност. Особено наложително е по-честото ѝ извършване по време на грипни епидемии. В такива моменти здравето на хората е изложено на по-голям риск. Периодичното дезинфекциране е сред най-важните мерки. Услугите, които предлагаме на бизнеса са насочени към широк спектър от сфери. Извършваме професионална дезинфекционна обработка със специализирани препарати на:

  • предприятия;
  • складови и търговски бази;
  • заведения и хотели.

Всяка услуга се извършва съгласно всички законови разпоредби и изисквания. Препаратите, с които си служим са напълно безвредни за хората. От изключителна важност е процедурата да се извърши правилно, за да се гарантира ефикасността от нея. Точно заради това най-доброто решение е да се доверите на професионалисти в областта на дезинфекцията.

Дезинфекция на дома

Дезинфекцията на дома също е от първостепенно значение. Понякога макар да мислим, че е поддържаме идеална чистота в къщата или апартамента си, микробите всъщност може да бъдат навсякъде. Ако имате деца, то сте наясно, че е е трудно да ги контролирате. Те искат да пипнат всичко и доста неща често се озовават в устата им. Добро дезинфекциране е задължително и когато отглеждате домашни любимци. Редовна дезинфекционна обработка е наложителна и в случаите, когато Вие и член на семейството Ви страда от някакъв вид алергия. Дразнителите, предизвикващи алергична проява са различни и затова е добре да дезинфекцираме дома си. Често дори да се снабдите с качествени препарати, отново може да се допусне грешка при прилагането им и те да загубят част от ефективността си. Позовавайки се на дългогодишния си опит в областта на ДДД услугите, ние от Саниста ВИП Ви даваме нашия приятелски съвет да се обърнете към професионалисти, с помощта на които ще прогоните всеки болестотворен организъм далеч от дома си.

Дезинфекция на болнични и детски заведения

Дезинфекцията на болнични и детски заведения е специфичен и доста отговорен по отношение на изпълнението си процес. В тези сгради и помещения е от изключителна важност да се изпълни правилно, за да се гарантира пълната ефикасност на взетите мерки. Прилаганите препарати трябва да отговарят на редица изисквания, първото сред които е да бъдат напълно безвредни за човешкия организъм. Това значи, че не трябва да са отровни или токсични. От много важно значение също е възможността да предизвикат алергична реакция у хората да бъде сведена до абсолютен минимум. В болничните трябва стриктно да се изпълнява хигиенна профилактика и дезинфекциране, това гарантира една напълно здравословна среда, подходяща за престой и лечение на хора с различни заболявания. В детските заведения, каквито са училищата и детските градини, например, редовното дезинфекциране също е задължителен елемент от поддържането на оптимално здравословни условия.

Защо е необходимо този процес да се извършва от професионалисти?

Професионалното осъществяване на дезинфекцията е важно условие за успешното ѝ провеждане. Специализираната диагностика и определянето на риска от потенциално инфектиране е условие за даване на нужното предписание за недопускане разпространението на болестотворни микроорганизми. Важно е да се започне с профилактика, за да не се допуска развитието на епидемии. Потърсете ни, като поискате оферта чрез формата по-долу или се обадете на телефона за връзка. Заедно ще обсъдим Вашите нужди и ще изготвим план за действие. Уверяваме Ви във високото качество на препаратите, с които си служим, както и в професионализма на своите служители. Всички те се уповават на своя доказан опит и квалификация.

Моля кликнете с мишката върху Сърце.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги