Унищожаване на кърлежи, акари и паяци и профилактика

Кърлеж - паякообразен паразит от подклас акари - Санста ВИП
Паяци - ДДД - Пръскане против паяци - Саниста ВИП

 Какво e дезакаризация?

Дезакаризация е съвкупност от методи и практики, които се прилагат за борба и унищожаване на акари. Очакваните резултати след професионално извършена дезакаризация са:

  • Изчистване на обработеното помещение от тези инсекти;
  • Свеждане до минимум на възможността те отново да се заселят.

Преди да се пристъпи към прилагане на препарати за борба с акари, трябва да се изпълнят няколко важни условия:

  • Да се определи вида на обекта, който ще се обезпаразитява;
  • Да се направи обективна преценка за вида и степента на заразеност;
  • Да се определи технологията на обработката.

Кои вредители подлежат на дезакаризация?

За да се проведе успешна дезакаризация са необходими добри познания за биологията на тези специфични паразити. Само по този начин могат да се приложат най-адекватните методи, които ще осигурят оптимален ефект. Акарите представляват миниатюрни невидими за невъоръжено човешко око паякообразни паразити. Скривалищата им най-често са матраци, легла, мека мебел, килими и т.н. Хранят се с мъртва кожа. Влагата и топлината благоприятстват тяхното развитие. Акарите са причина за алергии и кожни раздразнения. Вредата, която тези инсекти нанасят на човешкия организъм идва от отделяните от тях микроскопични отпадъчни частици. Продължителното съжителство с тези гадинки може да доведе до алергии, астма и затруднено дишане. Най-характерните симптоми, по които можете да съдите за наличието им, са хрема и кихане.

Кои вредители подлежат на дезакаризация? - Саниста ВИП

Пълното унищожаване на тези паразити на практика е невъзможно, но има методи, които могат осезаемо да редуцират броя им. За най-оптимално справяне Ви съветваме да се обърнете към професионална фирма, предлагаща услугата дезакаризация, каквото е Саниста ВИП. Ето защо не се колебайте да ни потърсите! Ние ще Ви дадем решения, основани на дългогодишния ни опит в сферата на ДДД услугите.

В кои обекти извършваме дезакаризация?

обекти в които Саниста ВИП извършваме дезакаризация

Саниста ВИП извършва дезакаризация в различни по вид обекти – в жилища, офис сгради, търговски обекти, болници, детски заведения, хотели и др. За целта си служим с препарати, одобрени от Министерството на здравеопазването, с доказан произход. Разработка на световно признати лаборатории. Препаратите, които използваме в работата си, са напълно безвредни за хората и домашните любимци.

Имаме както абонаментни услуги, така и еднократни обработки. Предлагаме качествени услуги на достъпни за потребителите цени. Цената се формира след обстоен оглед от наш екип, който е напълно безплатен. По време на него се прави оценка на степента на заразеност и площта на обекта. Специфичното при борбата с акари е, че се откриват доста трудно и за целта е нужна специална апаратура. Местообитанията им най-често са килими, завеси, матраци, мека мебел. Ето защо те се откриват както в дома Ви, така и на работното място. Ако сте работодател, трябва да се погрижите за безопасна среда за своите служители. У дома пък здравето на близките Ви е от изключителна важност. Акарите са често срещан проблем и в хотелиерството. Хотелите трябва да предлагат комфорт на своите посетители. Невидимите вредители могат да бъдат много опасни и да причинят сериозни здравословни оплаквания. Навременното справяне с тях е най-доброто решение.

В дома Ви акарите намират множество убежища. Макар да не можете да ги видите, те нерядко са причина за алергии, особено при децата. Ако имате съмнения за наличие на тези паразити, свържете се с фирма, предлагаща дезакаризация в портфолиото си, каквато е и Саниста ВИП. Нашите специалисти ще Ви дадат най-правилните съвети и насоки как да подходите.

Съгласно разпоредби на РЗИ за здравословни условия на труд всеки работодател е длъжен да осигури безопасна среда за своите служители. Насекомите често са разпространители на опасни заболявания, затова трябва да бъдат далеч от хората и местата, които обитават. От началото на дейността си Саниста ВИП има специално отношение към бизнеса и се старае да предлага изгодни абонаментни програми. По този начин вярваме, че повече работни места, ще се радват на нужната хигиена.

Входовете на жилищни кооперации и блокове са любимо място за редица инсекти, включително и за акарите. Ето защо наред със задължителната дезинсекция на тези обекти, е редно да се извърши и дезакаризация.

За да бъде оптимален ефектът от проведената дезакаризация, от изключителна важност е след изчистване на помещението да се провеждат периодични обработки с цел поддържане на постигнатия резултат. За целта можете да се възползвате от абонаментните ни програми. Ключът към редуциране на броя на акарите в дома и на работното Ви място се крие в своевременното установяване на проблема, прилагането на подходящи методи и постоянството.

Поискайте оферта или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Къща.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги