Професионални услуги в унищожаването на мишки

Унищожаване на мишки

 

Мишките не уважават дома Ви и колко плащате, за да го поддържате. Те създават бъркотии, защото гризат стените, жиците и опаковките на храните, за да стигнат до тях. Ако не предприемете мерки за унищожаване на мишките във Вашия дом или бизнес, излагате хората на риск от разпространение на болести и други рискове за здравето.

Мишките са срамежливи и искат да се скрият от Вас. Те излизат през нощта в търсене на храна, така че може да видите някоя да прибягва в краката Ви посред нощ. Ако това се случи, е доста лесно да се досетите, че имате проблем и да помислите за ефективен начин за унищожаване на мишки. Ако сте мислили, че ще ги примамите в капан със сирене, помислете отново – това се случва само в анимационните филмчета.

Ако видите даже и малка следа от присъствието на този вид гризачи, препоръчително е незабавно да се свържете с професионалисти в тази областта на унищожаването на мишки, защото техните набези не са шега работа.

Ефикасни бариери и родентицидни примамки против мишки

Ние няма да се появим със защитни костюми и маски, и да започнем да пръскаме срещу вредителите в дома Ви. Вместо това, нашите професионални служители извършват щателна инспекция на Вашия имот, търсейки входни точки. Това са местата, през които гризачите влизат в дома Ви. Нашите служители започват извън дома, като проверяват за дупки и пукнатини стените, вратите и прозорците.

След като местата бъдат идентифицирани, започва дейността по унищожаване. Техниките, които използваме в Саниста Вип, са изграждане на дератизационни бариери, поставяне на родентицидни примамки и/или неотровни капани. Ние познаваме навиците на гризачите и поставяме дератизационните бариери по възможно най-ефективен начин, за да ограничим достъпа на гризачите. Кои от средствата – по отделно или в комбинация ще бъдат използвани, зависи от спецификата на обекта.

Най-ефективното средство за унищожаване на мишки са родентицидите. След поставянето им резултатът настъпва в рамките на 3 до 7 дни след като мишките ядат от родентицидните примамки, които ще поставим.

Препоръчваме ви да бъдете търпеливи. Унищожаване на мишки отнема продължително време, което зависи от много фактори, но най-вече от площта на имота Ви, от щетите, които са причинили към момента мишоците и размера на мишата популация, която се развъжда в него. Вие може да сте сигурни за безопасността на своите деца и домашни любимци, защото методът на обработка, който ще изберем е съобразен със заобикалящата обстановката.

Защо да изберете професионално унищожаване на мишки от Саниста Вип?

  • В нашата фирма разбираме как наличието на нежелани вредители може да бъде огромна грижа за Вашия дом, семейство или бизнес.
  • Най-добри сме в унищожаването на мишки, защото:
  • Имаме доказан опит в извършването на ДДД услуги от 1998 година;
  • Непрекъснато инвестираме в обучение на нашия персонал;
  • Нашите професионалисти са обучени от Регионална здравна инспекция по програмите на Министерство на здравеопазването;
  • Използваме най-ефикасните средства за борба и контрол на вредители;
  • Постигаме ефективно унищожаване и превенция срещу повторна поява на мишки.

Как мишките могат да навредят на дома ни?

Ако сте видели дори едно малко мишле във Вашия дом, това може да бъде много притеснително. Те могат да са разпространител на болести  в търсенето на храна и подслон, създавайки риск за здравето, особено в кухните и зоните за съхранение на храна. Размножаването им се осъществява с бързи темпове, което може да увеличи проблема експоненциално и да затрудни унищожаването.
Това са умни вредители, със зашеметяваща раждаемост. Притеснително е, че те също са известни преносители на различни тежки инфекциозни заболявания. Всъщност е необходима само една двойка, за да се сдобиете с огромна миша популацията във Вашите стени, тавана или в гаража за кратък период от време.

Това, че сте хванали една в капана със сирене, не означава непременно, че можете да се справите ефективно с тях напълно сами.

Бързото овладяване на проблема, доколкото е възможно, и унищожаването на мишките е важно, защото:

  • Нанасят имуществени щети: постоянното гризане може да повреди изолацията, тръбите, вратите, подовите дъски и текстилните предмети, които използват за гнездене.
  • Замърсяват храната ви: мишките се хранят с нашите хранителни продукти и могат да прегризат кашони, хартия, кутии и пластмаса, за да стигнат до тях. Урината, слюнката и изпражненията на някои екземпляри могат да съдържат вируси и бактерии, като салмонела и хантавирус.
  • Причина за пожар: нуждата да заточват зъбите си провокира мишките да гризат дърво и електрически кабели, което от своя страна може да доведе до късо съединение и пожар.
  • Обадете ни се още при първите признаци. Мишите популации нарастват бързо и са изключително трудни за унищожаване. Най-лесно е да се отървете, когато колониите са малки.

Поискайте оферта или ни се обадете на тел. 0888 61 47 46!

  Please prove you are human by selecting the tree.

  Обадете ни се!

  Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

  Настройки за поверителност

  Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

  Деактивирай всички услуги
  Активирай всички услуги