Плъх - ДДД услуги - Саниста ВИП
Плъхове и мишки - ДДД услуги - Саниста ВИП

Потърсете професионална помощ за ефективно унищожаване на гризачи, които са се настанили в имота ви!

Услугата за дератизация представлява процес за изгонване и/или унищожаване на гризачи, обикновено плъхове, но също и мишки. Тя започва с щателен оглед на дома ви, за да се идентифицират и локализират гнездата на вредителите. Гризачите разпространяват болести, унищожават имуществото ви и могат да прекъснат електропреносната система в домовете или бизнес сградите, както и да предизвикат късо съединение.

Какво кара плъховете и мишките да влязат във вашия имот? За много от вас срещата с плъх или мишка в дома ви е травматично събитие. Гризачите се “настаняват” у вас, само ако там има нещо, което ги привлича. В повечето случаи това “нещо” е храната. Гризачите обичат да ядат почти всичко, до което могат да достигнат – не само хранителни продукти, но и неща като отпадъци, пластмаса и др.

Ефикасна защита от гризачи? Саниста ВИП има дългогодишен опит в извършването на дератизация в жилищни, търговски и промишлени обекти. Нашата цел е да унищожим гризачите във вашия дом или офис по най-бързия и безопасен начин, без да причиняваме щети на имуществото ви по време на този процес. Разполагаме с опитен екип за дератизация, както на търговски, така и на жилищни имоти.

Защо Саниста ВИП заслужава вашето доверие

Саниста ВИП притежава необходимата компетентност и опит за ефективна дератизация на домове, жилищни входове, търговски и промишлени обекти и други. Ние ви предлагаме:

  • 20 години опит в сферата на ДДД услугите;
  • Обучени специалисти, преминали програмите на Министерство на здравеопазването и признати от Регионална здравна инспекция;
  • Препарати за професионална употреба, одобрени от МЗ, защото са безвредни за хората и домашните любимци;
  • Абонаментно ДДД обслужване, така и еднократна обработка.

Ефективно унищожаване и защита срещу гризачи

Ние ще направим оглед, за да инспектираме дома ви за наличие на гризачи. Също така използваме специализирани техники за локализиране на техните гнезда. Методите за ефективно унищожаване и защита срещу гризачи зависи от диагностиката на обекта. Изготвяме план за дератизация, както и дератизационна схема, на която се обозначават дератизационните точки. Този план се определя от пътищата, по които мишките и плъховете си осигуряват достъп.

Ние използваме само усъвършенствани методи за дератизация. Служителите на Саниста ВИП поставят дератизационни бариери за ограничаване на достъпа, залагат родентицидни примамки, следят количеството препарат, което е консумирано от мишките и плъховете, проследяват пътищата им и т.н. Ние извършваме дератизация на имота ви по начин, който не застрашава живота и здравето на вас, вашите деца и домашни любимци.

Процесът по дератизация често е продължителен, защото в повечето случаи става въпрос за унищожаване на повече от един екземпляр. А докато не се изчистят всички гризачи и не се създаде бариера срещу повторно прииждане, борбата не се счита за приключена. При рисковите обекти извършваме перманентно провеждане на дератизация.

В зависимост от местоположението и вида на обекта използваме родентициди с различно приложение. Саниста ВИП спазва стриктно необходимата технология за дератизация, за ефективно унищожаване и защита срещу гризачи, а при риск от повторно нашествие, провежда редовни профилактични мероприятия.

Саниста ВИП извършва дератизация на жилищни входове, комплекси и външни площи като стриктно изпълнява изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ). Ние сме професионална компания за ДДД услуги, покриваща изискванията на нормативната уредба, задължаваща търговците и производителите на храни да извършват професионална дератизация на обектите си.

Извършваме и дератизация на жилищни входове, комплекси и външни площи, за които няма задължителни предписания за провеждането ѝ. Саниста ВИП ще унищожи и изгони гризачите от мазите и общите пространства в блока и жилищните комплекси.

Услугата, която предлагаме, обхваща дератизация на тавански помещения и вентилационни отвори, които често се пренебрегват, но те също могат да осигурят лесен достъп за мишки и плъхове. При дератизация на жилищни входове и комплекси, извършваме инспекция за структурни дефекти в жилищните входове, като дупки и пролуки около фундаменти, стени и гаражни пространства.

Защо е важно да се отървем от гризачите

Повечето хора ще се съгласят, че гризачите са грозни и отвратителни. Освен неприятният им естетически вид, те могат да нанесат значителни щети на вашия дом. Съветваме ви да се обърнете към професионален екип за дератизация, защото…

Екскрементите на гризачи са богати на бактерии и микроби, които се разпространяват у дома. Урината и слюнката от мишки и плъхове неизбежно ще попаднат върху плотовете в кухнята, вратите на шкафовете, пода – навсякъде. Гризачите са преносител на много заболявания, включително хантавирус, лептоспироза, лимфоцитен хориоменингит (LCMV), туларемия и салмонела.

Мишките и плъховете ще променят миризмата на вашия дом. Ако имате колония от гризачи, миризмата може да стане непоносима дотолкова, че домът ви да стане не обитаем. Освен отвратителната миризма, това може да ви докара астма, дихателни проблеми и алергии.

Мишките и плъховете имат остри зъби, с които гризат мебели, дърво и др. Тези гадини гризат всичко по пътя си включително кабели. По този начин могат да повредят електрическата мрежа в дома ви и да предизвикат късо съединение и пожар. Позволете на експертите по дератизация от Саниста ВИП да унищожат гризачите, за да не се притеснявате от здравословни проблеми и структурни повреди на вашия дом.

Поискайте оферта за дератизация
или ни звъннете на 0888 61 47 46!

Моля кликнете с мишката върху Сърце.

Обадете ни се!

Използваме бисквитки, за да ви гарантираме най-доброто възможно преживяване на сайта ни.

Настройки за поверителност

Когато посещавате даден сайт, той може да запазва информация във Вашия браузър, най-често под формата на бисквитки. Тук можете да управлявате кои услуги имат право да събират информация за Вас на този сайт.

Деактивирай всички услуги
Активирай всички услуги